Akt Decor lansează concursul „În pat cu duşmanul”

Bucureşti, 8 octombrie 2014: Producătorul de mobilă Akt Decor lansează concursul „În pat cu duşmanul”, cu un premiu în valoare de 1229 lei, care va fi oferit pentru cea mai îndrăgită fotografie sau filmuleţ postat aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 8 octombrie – 1 decembrie 2014, şi constă în publicarea pe site-ul companiei, în secţiunea „Concurs”, a unei fotografii, banc sau a unui filmuleţ original, al cărei conţinut să fie legat de sintagma „în pat cu duşmanul”. Cîştigătorul concursului va fi desemnat în urma unei campanii publice de votare, premiul fiind adjudecat de postarea care va acumula cele mai multe voturi.

Premiul constă într-un voucher în valoare de 1229 lei, pe care cîştigătorul îl va putea folosi la achiziţionarea de mobilier produs de Akt Decor. Cîştigătorul concursului va fi anunţat pe data de 3 decembrie 2014. Mai multe detalii despre concurs, precum şi regulamentul acestuia sunt disponibile pe site-ul www.aktdecor.ro, în secţiunea special dedicată.

Akt Decor este o companie românească înfiinţată în 2004, care are în obiectul de activitate proiectarea şi realizarea de mobilier de uz caznic şi decoraţiuni din fier forjat pentru spaţii interioare şi grădini.

Akt Decor se adresează clienţilor care apreciază calitatea la un preţ competitiv, care cauta piese de mobilier cu un design distinct, deosebit, potrivit ambientelor romantice, rustice, clasice sau moderne.