Al doilea sezon al serialului „Așii amanetului din Marea Britanie” începe pe HISTORY®

Un nou sezon din „Așii amanetului din Marea Britanie”, versiunea britanică a faimosului serial „Așii amanetului”, va fi difuzat pe HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România¹. Episoadele vor fi trasmise în fiecare luni, începând cu 17 noiembrie, la ora 22:00.
„Așii amanetului din Marea Britanie” prezintă povestea unor obiecte autentice, cu o bogată moştenire istorică. Serialul îi aduce în prim-plan pe Mark Manning şi echipa sa de la Regal Pawn din Chester, în timp ce cumpără şi vând antichități uimitoare.
Mark administrează casa de amanet cu ajutorul fiicei sale Vicki, al celui mai bun prieten, „Little Mark”, şi al amicului lor Simon, excentricul expert în istorie. De asemenea, noul angajat, Liam, arată o mare pasiune pentru istorie, dorinţa de a învăţa meserie şi o îndrăzneală care ţine pe toată lumea în priză.
De la scrisori ale reginei Elisabeta I la relicve de pe SS Lusitania sau la un manechin cu chipul lui Walter White din “Breaking Bad”, ofertele continuă să apară în magazinul de amanet. Singura întrebare rămâne dacă vor putea să obțină cel mai bun preţ.
Mai multe detalii despre serial sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY.

Despre HISTORY®
HISTORY® este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.
HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.
Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.
Despre A+E Networks® UK
A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime® , Lifetime® HD, Crime + Investigation™, Crime + Investigation™ HD şi H2®. A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 90 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 19 limbi.