Amenajarea rapidă a unei bucătării (pas cu pas)

Montaţi o chiuvetă pentru legume, un robinet elegant şi o nouă suprafaţă de lucru, pentru o amenajare rapidă a unei bucătării cu care orice bucătar se va putea mândri, cu ajutorul Dremel și al ghidului nostru pas cu pas de mai jos…

Materialele necesare:
– Dremel Trio;
– Freză de tăiere multifuncțională de carbură Dremel Trio;
– Freză de tăiere pentru plăci de perete Dremel Trio;
– Bazin pentru legume din oțel inoxidabil;
– Robinet elegant;
– Etanșator siliconic;
– Scurgere chiuvetă;
– Țevi pentru racordarea la conducta principală.

Gradul de dificultate: 4 stele (nivel avansat)

Pasul 1
Marcaţi circumferinţa noului bazin de legume pentru bucătărie la aproximativ o jumătate de metru faţă de chiuveta existentă. Apoi trasaţi marginea bazinului în interiorul vasului, întâi măsurând, iar apoi polizând linia exterioară.

Pasul 2
Tăiaţi prin pătrundere în suprafaţa de lucru cu acoperire ceramică prin folosirea uneltei Dremel Trio şi a frezei de tăiere a plăcilor ceramice (TR562). Sau pentru un ajutor suplimentar, adăugaţi dispozitivul pentru tăieri circulare din setul Trio, pentru a vă ajuta să tăiaţi un cerc perfect (cu o rază maximă de 160 de mm). Tăiaţi lemnul de dedesubt pe aceeaşi linie, folosind de această dată Dremel Trio, freza de tăiere multifuncţională cu vârf de carbură (TR563) cu mâna liberă sau cu dispozitivul pentru tăieri circulare.

Pasul 3
În acelaşi fel, marcaţi circumferinţa pe baza robinetului elegant de pe suprafaţa de lucru cu acoperire ceramică la aproximativ 15 cm distanţă faţă de orificiul pe care l-aţi tăiat pentru chiuveta de legume pentru bucătar. Apoi, tăiaţi prin penetrare cu Dremel Trio și cu freza de tăiere a plăcilor ceramice (TR562).

Pasul 4
Puneţi chiuveta de legume în poziţie, acoperind cu silicon curat, pentru a vă asigura că nu vor exista pierderi. Apoi, puneţi noul robinet elegant în poziţia sa.
Despre Dremel

Dremel este unul din brand-urile companiei Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionaţi de proiecte de DIY, precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor şi alte hobby-uri creative. Prima unealtă multifuncţională rotativă Dremel a fost inventată cu 80 de ani în urmă şi, de atunci, Dremel a devenit pe plan internaţional un brand renumit, asigurând produse pentru o mare varietate de utilizatori.

Unealta multifuncţională rotativă Dremel a devenit cea mai vândută unealtă multifuncţională din lume, reprezentând angajamentul companiei pentru inovaţie şi calitate. Produsele principale din gama Dremel sunt uneltele multifuncţionale rotative, care lucrează la viteze înalte, fiind versatile şi putând fi folosite cu peste 150 de accesorii sau ataşamente Dremel. Produsele Dremel uşurează munca în cadrul proiectelor detaliate şi extrem de complexe, fie ele proiecte creative sau funcţionale, atât pentru utilizatorii profesionişti, cât şi pentru utilizatorii pasionaţi de proiectele de DIY.