Anamaria Prodan a făcut shopping de câteva sute de euro chiar şi la Cheile Bicazului

În episodul din această seară al celui mai iubit reality show din România, “Prodanca & Reghe: fascinaţi de România”, difuzat de Euforia TV de la ora 20.00, Anamaria, Bebeto şi prietenii lor pleacă să descopere frumuseţile zonei Cheile Bicazului.
Prima lor oprire va fi la Lacul Roşu, în judeţul Neamţ, loc ce a dezamăgit-o profund pe impresară. “Mi se pare că un loc dat de Dumnezeu este lăsat în paragină, fără nici un viitor, fără potential de a atrage turiştii străini”. Ana a cedat insistenţelor lui Bebeto şi s-au plimbat cu barca, dar nu mai mult de două minute pentru că, spune ea, apa era neagră şi ambarcaţiunea veche. “cât să nu te plictiseşti”, i-a spus ea copilului.
Următoarea oprire, la Cheile Bicazului, i-a făcut pagubă în portofel. Entuziasmată de ce a găsit la tarabele meşteşugarilor din zonă, Ana a cumpărat tot ce-i lua ochii: oale pentru sarmale, ghivece, minge de fotbal, joc pentru Bebeto, rochite pentru finutele sale şi brăţări. Toate astea au costat-o câteva sute de euro: “De fapt, nici nu ştiu câţi bani am cheltuit pentru că nu ştiu câţi aveam în posetă. Banii sunt făcuţi să circule”, încheie Anamaria.
Cum a continuat excursia în zonă, telespectatoarele Euforia TV vor afla astă seară, de la ora 20.00.