Andreea Mantea, confundată cu Angelina Jolie pe Hollywood Boulevard

Andreea Mantea este una dintre cele mai râvnite burlăciţe ale momentului. Ea a acceptat provocarea vieţii ei, aceea de a-şi găsi jumătatea în cel mai incitant reality show, „Burlăciţa”, difuzat în fiecare joi seara, la Antena 1.

Romantică incurabilă din fire, dar şi curajoasă, Andreea le-a pregătit băieţilor întâlniri memorabile prin intermediul cărora să-i cunoască cât mai bine, pe tot parcursul reality show-ului. Aflaţi în Los Angeles, capitala internaţională a distracţiei, burlăciţa a mers alături de unul dintre cei mai frumoşi băieţi din emisiune, după cum ea a mărturisit, pe Hollywood Boulevard.

Prezenţa celor doi a fost remarcabilă, pentru că atât Andreea, cât şi Sorin, au primit laude din partea trecătorilor: „Eşti un star? Arăţi ca Angelina Jolie, iar prietenul tău arată mai bine ca Brad Pitt”, a exclamat unul dintre trecători. „Normal că mă simt bine când oamenii ne fac complimente”, a declarat Andreea.
Cei doi au făcut poze cu personajele preferate din filme, iar când „Batman” a luat-o în braţe pe Andreea, Sorin l-a avertizat că trebuie să stea departe de ea: „Este o chestie de autoapărare a bărbaţilor, a masculilor, să-şi protejeze iubita, ca cei din jur să stea departe”, povesteşte Sorin. Atitudinea lui nu a supărat-o pe Andreea, ba din contră: „Nu m-a deranjat gestul lui Sorin, chiar, m-a amuzat şi m-a flatat. Asta înseamnă că este mândru lângă mine, aşa cum sunt şi eu lângă el”, mărturiseşte Andreea Mantea.
Se pare că cei doi s-au simţit bine unul în preajma celuilalt, pentru că întâlnirea lor a durat opt ore, fiind una dintre cele mai lungi date-uri de până acum. Ce au avut de comentat ceilalţi băieţi despre întâlnirea Andreei cu Sorin rămâne de văzut la „Burlăciţa” în ediţia de joi, de la 20:30, la Antena 1.