Antonia, nr 1 in top 100 cele mai frumoase femei din lume

 

Antonia a fost desemnată de către cititorii revistei FHM ca fiind cea mai sexy femeie din lume, situându-se în top înaintea unor vedete precum Rihanna, Inna, Catrinel Menghia sau Mădalina Ghenea.
Cântăreața a primit odată cu titlul de cea mai sexy femeie din lume și o sticlă BELAIRE ROSÉ Magnum.
Evenimentul a avut loc vineri seara, 20 iunie, în clubul BOA din București.

Despre BELAIRE ROSÉ
BELAIRE este un vin spumant rose din Provence-Alpes-Côte d’Azur, o zonă din sudul Franței care îți taie respirația și a cărei faimă se datorează pictorilor impresioniști francezi din secolul 19 Monet, Cézanne, Manet și Renoir.
BELAIRE este făurit dintr-un amestec de struguri Grenache, Cinsault și Syrah, aleși pentru caracterul lor proaspăt și energic. Aceștia sunt strugurii preferați pentru cele mai bune rosé-uri din Provence și fiecare din cele trei soiuri are un adaos special la calitatea amestecului, în cinstea unei tradiții de 2500 de ani a vinului în Provence-Alpes-Côte d’Azur:
• Soiul Grenache aduce consistență, căldură și note de mure și coacăze negre
• Strugurii Cinsault adaugă arome de floare de cireș, finețe, și o textură deosebită la finalul degustării
• Soiul Syrah este responsabil pentru culoarea minunată a BELAIRE și determină o bogăție implinită a aromelor vinului
Odată ce soiurile sunt amestecate cu grijă, BELAIRE este învechit pentru a i se insufla o efervescență înviorătoare înainte de îmbuteliere, rezultând astfel un rosé spumant cu arome de căpșuni și coacăze negre și nuanțe vibrante, îmbujorate, de culoarea coralului. Un adaos final de 100% Syrah liqueur de dosage aduce o notă dulce – dar nu prea dulce, rezultând într-o armonie perfectă de arome, gust, consistență și finish.
BELAIRE ROSÉ poate fi servit ca atare, folosit într-un cocktail spumant sau alăturat felului preferat de mâncare.
BELAIRE ROSÉ este disponibil la distribuitorii autorizați (CLEVER BRANDS INTERNATIONAL) și online.

Despre CLEVER BRANDS INTERNATIONAL
CLEVER BRANDS INTERNATIONAL este importator de Patron Tequila , Marie Brizard Liquers, Cellini Café, Cloud Chaser Rosé și alte 80 etichete de vin din Franța, Italia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, California, etc.
Focusul de distribuție este pe București și Litoral. Distribuția directă în București și Litoral este realizată prin compania SORLA.
CLEVER BRAND INTERNATIONAL deține în prezent contracte cu cluburile Le GAGA din București și Litoral, Bamboo București și Litoral, Player Club, Boa Club, Crazy Beach, Purobeach, Entourage etc.