Asigurări tombolă: Asigură-ți un weekend de cinci stele în Sinaia, GRATUIT!

Un weekend gratuit în superbul IOANA HOTELS din Sinaia poate fi al tău atunci când te asiguri prin ECAP Asigurări. Fă-ți orice asigurare (RCA, CASCO, Sănătate, Călătorie, Locuințe, Viață) prin ECAP Asigurări, în perioada 15 iulie – 30 noiembrie 2014, si intri automat în tragerea la sorți pentru câstigarea unui weekend de 5 stele la Sinaia. Tragerea la sorți va avea loc de Ziua Națională a Romaniei, 1 Decembrie 2014. Mai multe detalii găsiți pe www.ecapasigurari.ro

Ioana Hotels este primul Boutique Hotel de 5 stele din Sinaia.

Ioana Hotels este asezat intr-un cadru natural de exceptie, linistit cu o minunata vedere la munte. Situat intre drumul cotei si Telegondola are acces facil atat la mijloacele de transport pe cablu cat si la drumul ce duce la Poiana Stanii si la cota 1400.

ioana-hotel-panoramic

Pentru amatorii de drumetii, e bine de stiut ca amplasarea Ioana Hotels le ofera oportunitati multiple, fiind aproape de punctele de plecare pe principalele trasee marcate. In acelasi timp, nici cei carora le place sa se bucure confortul si viata citadina nu sunt total dezavantajati, o plimbare pana in centru nefiind mai lunga de 30-40 de minute.

ioana-din-poveste-sinaia-danmalureanu-foto17

Vestitul Castel Peles, si Pelisorul, care reprezinta poate principalele atractii turistice din zona, se afla la 20-30 de minute de mers pe jos. Mai aproape, respectiv la aproximativ 10-15 minute insa, se gaseste Manastirea Sinaia, cunoscuta ca fiind cea care a dat numele Statiunii si orasului. De asemenea, puteti alege sa calatoriti cu trenuletul sau cu maxi taxi, care au statii chiar in fata hotelului.