„Camionagiii ghețurilor” revin pe HISTORY®

Bucureşti, 14 octombrie 2014 – În octombrie, eroii șoselelor de gheață revin pe HISTORY® – numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România¹. Al optulea sezon din „Camionagiii ghețurilor” va fi difuzat în fiecare joi, de la 23:00, începând cu 16 octombrie.
Un vortex polar a coborât către Canada, aducând cu sine cea mai grea iarnă din ultimul sezon. Vântul înghețat, troienele uriaşe şi viscolele orbitoare îi provoacă pe camionagii să își împingă la maximum limitele fizice şi psihice.
Dar, în ciuda condiţiilor grele, Polar Industries şi VP Express nu renunţă la războiul pe care l-au pornit anul trecut. Şeful de la VP Express, Hugh Rowland, l-a furat de la Polar pe legendarul Alex Debogorski. Deşi au fost rivali în trecut, prezenţa celor doi titani în aceeaşi echipă ar putea fi avantajul de care are nevoie VP Express pentru a-i scoate pe cei de la Polar din joc.
Nici șeful de la Polar, Mark Kohaykewych, nu se lasă mai prejos, furându-l pe șoferul de top de la VP Express din sezonul trecut, Todd Dewey, pentru a-l integra în echipa sa formată din Lisa Kelly, Darrell Ward și Art Burke. Mai mult decât atât, în acest an el își extinde harta de distribuție, aventurându-se pe niște șosele și mai înghețate și puțin străbătute.
Pentru eroii frontierelor îngheţate, acest sezon este o întrecere continuă pe “gheaţă subţire”. Mai multe detalii despre serial sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY.

Despre HISTORY®
HISTORY® este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.
HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.
Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.
Despre A+E Networks® UK
A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime® , Lifetime® HD, Crime + Investigation™, Crime + Investigation™ HD şi H2®. A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 90 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 19 limbi.