Câte lucruri s-ar schimba în bine fără politicieni?

Câte lucruri s-ar schimba în bine fără politicieni? Estimăm: multe. Exemplu: Palatul Parlamentului, a doua cea mai mare clădire din lume va deveni un Mall (al doilea cel mai mai mare Mall din lume), ceea ce ar fi mai bine, pentru că imediat ar apărea mii de joburi de vânzătoare pentru aceste pisi din cartier care acum stau toată ziua pe Sentimente.ro.

Mai multe pisi angajate ca vânzătoare, înseamnă mai mult business pentru corporaţiile din telefonia mobilă, fiindcă odată ce pisi vor avea salariu, vor trece de la cartelă la abonament. Şi îşi vor lua toate Orange TV, ca să se uite la Suleiman Magnificul în timp ce văd un film bun la Multiplex. Mai mult business pentru coprorațiile din telefonia mobilă înseamnă mai mulţi absolvenţi de ASE angajaţi să plimbe hârtii importante şi să învețe corporateză. Nu ştim sigur la ce le-ar folosi asta, dar pare mai util şi mai safe pentru toată lumea decât să înfăşoare şaorme sau să aducă maşini vechi din Germania.

Fără politicieni, mii şi mii de funcţii de directori şi de adjuncţi din administraţia de stat se vor elibera brusc, permiţând jdemiilor de ingineri, medici, constructori, contabili, şamd să îşi anuleze biletele dus spre joburile de bucătari pe vapor în Spania şi să se apuce de treabă, prima acţiune fiind să stopeze orice proiect lansat deja de fosta garnitură de politicieni, şi desigur că vor face asta în secunda doi, doar ca să-şi tripleze rapid bugetele pe instituţii. Apoi, se vor apuca să facă ce-au făcut şi până acum când erau şomeri, adică multe, cu bani puţini sau deloc.

Fără politicieni, preţul caselor ar scădea brusc, fiindcă s-ar pune pe piaţă o uriaşă resursă locativă, ocupată acum de RAPPS şi sediile partidelor.

Fără politicieni, interlopii vor dispărea, ei nemaiavând cui să dea şpagă ca să îşi ia autorizaţii pentru saloane de păcănele, de masaj erotic, şamd, iar fără interlopi şi politicieni, nu mai are sens să ai DNA, deci, iată şi soluţia pentru flituirea lui Kovesi. Pe Băsescu îl vom păstra, totuşi, fiind bun de export pentru ţări cum ar fi Coreea de Nord, Cuba, etc. E un ban şi ăla.

Dar cine ne va conduce, vei întreba?

Bineînţeles, nimeni.

Că mai rău de atât, oricum, n-are cum să fie.

PAMFLET & SATIRĂ

Câte lucruri s-ar schimba în bine fără politicieni?