Ce-a descoperit Becali: „Ce-i în puşcăriile din România este inadmisibil”

Ce e în puşcăriile din România este inadmisibil

Gigi Becali l-a rugat pe şeful statului să îi acorde o audienţă, pentru a-i spune „ce se întâmplă în puşcăriile din România”. „Nu te educi la puşcărie. Ce e în puşcăriile din România este inadmisibil”, a spus Becali într-un interviu difuzat la România TV.

„Eu nu sunt în măsură şi nici nu vreau să comentez eu despre Gică Popescu, pentru că omul face fiecare ce-i place. El a fost orgolios şi a zis: refuz graţierea. Eu, ca să-mi văd familia mea, mama mea şi fetele mele, eu cum să fac un gest de orgoliu şi să refuz graţierea? Eu o cer de o sută de ori. Cred că mi-o va da până în Paşte. Dacă se respectă legea, eu acum nu ar trebui să stau în puşcărie”, a mai spus Becali.

Gigi Becali a spus şi că că se simte batjocorit prin faptul că nu i s-a permis să stea cu familia atât cât îi dă dreptul legea.

„Aveam dreptul la 30 de zile să stau cu familia, nu mi s-a dat decât o zi. (…) Lipsa de libertate înseamnă complicitate. Sunt exact cum m-au făcut judecătorii – un sălbatic -, pentru că nu am mamă şi nu am familie. Nu am casă, nu am nimic. Asta se întâmplă acum în România, într-un stat de drept. (….) În fiecare zi, familia mea a fost terorizată cu ştiri: Becali a slăbit 19 kilograme – n-am slăbit 19 kilograme, Becali paralizează – n-am paralizat încă. Dacă tot s-a vorbit, de ce nu mi s-a dat dreptul, care legea românească mi-o dă, la cinci zile sau la 10 zile să vin să-mi iau familia în braţe, să-mi iau mama în braţe, să o sărut şi să plec să-mi execut pedeapsa? Este vocea suferinţei unui bărbat care este batjocorit”, a spus finanţatorul Stelei.

Actualitatea

Ce-a descoperit Becali: „Ce-i în puşcăriile din România este inadmisibil”