Ce trebuie să facă Antonescu ca să-l iubească America

Dragostea unei fete nu este uşor de câştigat, mai ales atunci când fata este America, şi ea este mare. Şi nu prea ştie. Şi cu atât mai greu de câştigat este atunci când prietenii fetei te-au vorbit deja de rău şi ea trece pe lângă tine ca şi cum ai fi o reclamă la after shave, poţi să fii şi Gilette, dacă nu-i trebuieşti, nu-i trebuieşti.

Totuşi, ar mai fi câteva trucuri la care America pune botul şi băiatul care vrea să fie băgat în seamă nu le poate ignora.

Primul ar fi schimbarea numelui.

Crin Antonescu e prea local, plus că Crin se traduce Lily în engleză. Not good.

Crin ar trebui abandonat, iar Antonescu ar putea deveni Antony, nume solid, de origine grecească, care, în sensul iniţial era “nepreţuitul”, iar mai nou (vorba vine), mulţumită Sfântul Anton, înseamnă “patronul celor săraci”, ceea ce se potriveşte chiar de minune.

Al doilea, maşina.

Fata nu te bagă în seamă dacă te dai într-o maşină franţuzească cu nume românesc.

Aici e simplu. Trebuie Hummer. Şi trebuie kaki.

Din păcate, Hummer nu se mai fabrică, aşa că următorul pe listă este Cadillac Escalade.

Dar problema cu Escalade este că dă ciudat să fii un alb la volan. Din fericire, frecventarea intensivă a unui salon de bronzaj dă rezultate excelente, plus că are avantajul că înlătură complet suspiciunea că vei dura forever. Mai bine puţin şi bun.

Aşadar, sub numele de Antony, negru ca pana corbului şi la volanul unui Escalade, poţi să treci la următorul pas: cola şi hamburgheri. Bagă la greu din toate, nu te uita la cântar şi la tensiune, tot ce câştigi din ambele îţi va da acel look pe care America, draga de ea, îl cunoaşte şi îl înţelege.

Ultimul lucru, ia-ţi armă şi dă voie la popor să-şi ia arme.

Poporul are supărări multe, ca să nu mai vorbim că e supărat şi pe el însuşi. Astfel, în scurt timp, şi presupunând că te duce mintea să îţi iei gărzi de corp dintre US Marines (poţi să le spui la toţi, băi Marine) vei fi singurul român viu, dragă Antony.

Deci fata nu va avea alegere.

Deci, simplu.

PAMFLET & SATIRĂ

Ce trebuie să facă Antonescu ca să-l iubească America