Centru de Excelență pentru Promovarea Femeii pe poziții calificate și înalt calificate în Sectorul Comercial

Asociația pentru Promovarea Femeii din România are deosebita plăcere de a vă invita să participați la conferința regională pe tema ,,Egalității de șanse’’ organizată în cadrul proiectului Centrul de Excelență pentru Promovarea Femeii pe poziții calificate și înalt calificate în Sectorul Comercial, vineri, 31 octombrie 2014, ora 16.00, în Bucuresti, incinta Hotelului Minerva (str. Strada Gheorghe Manu 2, nr.2, sala Himalaya – parter )
La eveniment sunt așteptați reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale, ai autorităților publice locale, ai managementului din cadrul firmelor din sectorul comercial din regiunea București-Ilfov, reprezentanți ai grupului țintă al proiectului precum și persoane interesate de promovarea egalității de șanse pe piața forței de muncă.
În cadrul conferinței vor fi prezentate oportunitățile oferite femeilor din România pentru accesarea unei poziții calificate și înalt calificate în Sectorul Comercial prin parcurgerea unui program de inovație și excelență la nivel național care valorifică expertiza și rezultatele dobândite la nivelul programului Școala Națională a Femeilor Manager.
APFR Timișoara, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu S.C. Profi Rom Food S.R.L. vizează prin implementarea acestui proiect pregătirea profesională pentru un comerț modern, cu proceduri și tehnologii adecvate, orientat spre îndeplinirea unor standarde de înaltă calitate europeană, răspunzând astfel „Agendei Europa 2020”, care are în vedere o creștere economică inteligentă, durabilă și inclusivă.
Participarea este GRATUITĂ, dar necesită ÎNSCRIERE PREALABILĂ.
Pentru a vă înscrie completați și trimiteți formularul anexat la adresa office@daltravel.ro, până miercuri 29.10.2014. Dal Travel SRL este furnizorul de servicii de organizare evenimente subcontractat de către beneficiarul proiectului, APFR Timișoara, în cadrul programului.

Vizitați website-ul proiectului