Cross “Step by Step”

Asa cum prea bine stiti deja, se apropie cross-ul “Steb by Step”, organizat de catre F-Secure Romania.Vremea insorita este de partea noastra, precum si voia buna. F-Secure Romania promoveaza stilul de viata sanatos in mediul IT.

Asadar, absentele nu se motiveaza in data de 30 mai, parcul Tineretului- intrarea Gheorghe Sincai, orele 8:30-11:30. Cei ce doresc sa se inscrie o pot face pe site-ul www.f-secure.ro/cros, completand formularul de inscriere si citind regulamentul evenimentului. Fiecare participant va primi din partea F-Secure cate un kit de participare. Pe lungimea traseului vor fi regasite puncte de prim ajutor, precum si apa potabila ceva fi oferita participantilor.

Dorim sa ii multumim pe aceasta cale Dianei Stirbu, instructor international de Kangoo si detinatoarea salii: Club Kangoo, ce va coordona incalzirea participantilor. Mai multe informatii despre Diana puteti afla accesand link-ul urmator: http://dianastirbu.ro/. De asemenea, multumim si sponsorilor nostri de la: ALKA, WORDLCLASS si REDIS.

F-Secure este distribuit in Romania prin Infodesign Group. Inovatiile noastre tehnologice ca raspuns la amenintarile de securitate in permanenta dezvoltare au atras atat premii internationale cat si recunoastere in interiorul industriei de profil. Infodesign Group este prezenta pe piata din Romania din 1996 si pe piata internationala din 2003, acumuland o larga experienta in domeniile outsorcing IT, software development, webdesign, marketing si financiar&administrativ.