Cum să fixați un suport pentru un tablou (pas cu pas)

Puteți crea un suport pe care să puneți un tablou creat de un prieten, de dumneavoastră sau de o rudă, astfel încât opera de artă să poată fi admirată. Dremel și instrucțiunile pas cu pas de mai jos vă ajută să descoperiți că este rapid, ieftin şi uşor de făcut, dar poate concura cu o expoziţie demnă de orice galerie de artă!

Materialele necesare:

• Dremel Seria 300
• masă de frezare Dremel 231 cu freza 650
• un kit pentru a instala un suport de lemn cumpărat de la un magazin de bricolaj
• o cutie de vopsea satinată

Gradul de dificultate: 3 stele (nivel mediu)

Pasul 1

Introduceţi freza în unealta Dremel 300 şi apoi ataşaţi-o la masa de frezare. Masa de frezare transformă unealta Dremel 300 într-o unealtă montată pe un suport care vă permite să tăiaţi cu precizie bucăţile de lemn care sunt fixate bine. Astfel puteţi crea un lăcaş de-a lungul părţii din spate a suportului pentru a crea o bordură pe care să sprijiniţi tabloul, ca să nu alunece în faţă.
Pasul 2

Întoarceţi bucata de lemn cu faţa în jos, trasaţi linia şi reglaţi masa de frezare pentru a corecta adâncimea, folosind ghidul. Apoi delimitaţi lăcaşul de care aveţi nevoie de-a lungul suportului.

Pasul 3

Vopsiţi suportul şi lăsaţi-l la uscat.
Pasul 4

Înşurubaţi consola și apoi suportul pe perete, verificând dacă este drept cu ajutorul unei nivele cu bulă de aer.
Despre Dremel

Dremel este unul din brand-urile companiei Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionaţi de proiecte de DIY, precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor şi alte hobby-uri creative. Prima unealtă multifuncţională rotativă Dremel a fost inventată cu 80 de ani în urmă şi, de atunci, Dremel a devenit pe plan internaţional un brand renumit, asigurând produse pentru o mare varietate de utilizatori.

Unealta multifuncţională rotativă Dremel a devenit cea mai vândută unealtă multifuncţională din lume, reprezentând angajamentul companiei pentru inovaţie şi calitate. Produsele principale din gama Dremel sunt uneltele multifuncţionale rotative, care lucrează la viteze înalte, fiind versatile şi putând fi folosite cu peste 150 de accesorii sau ataşamente Dremel. Produsele Dremel uşurează munca în cadrul proiectelor detaliate şi extrem de complexe, fie ele proiecte creative sau funcţionale, atât pentru utilizatorii profesionişti, cât şi pentru utilizatorii pasionaţi de proiectele de DIY.

Pentru mai multe informaţii, click aici.