Cum să gravezi un felinar – instructiuni pas cu pas cu ajutorul Bosch

Specialiştii Bosch vă ajută să decoraţi o masă cu felinare gravate în stil marocan, bogat colorate. Dacă adăugaţi colţului dumneavoastră oriental câteva lumânări cu parfum puternic de trandafir, perne sclipitoare, scaune joase şi plante exotice… surpriză: veţi avea propriul dumneavoastră refugiu beduin.

Materiale necesare:

1. Unealta cu acumulator Dremel® 7700 cu dispozitiv de prindere universală 4486 şi freză disc cu vârf diamantat 7103
2. Pistol de lipit Dremel® cu baghete adezive
3. Felinare colorate
4. Lumânări de tip pastilă

Gravarea pe sticlă a felinarelor colorate

Pasul 1

Tăiaţi hârtie la dimensiunea unei laturi de felinar. Folosiţi un pix negru pentru a desena un model pe hârtie, după care lipiţi-o pe sticla din interiorul felinarului.

3

Pasul 2

Utilizaţi unealta cu acumulator Dremel 7700, cu dispozitiv de prindere universală 4486 şi freză disc cu vârf diamantat 7103 pentru a grava conturul modelului. După ce aţi terminat, îndepărtaţi tiparul din hârtie.

2

Pasul 3

Continuaţi gravura ca mai sus pentru a îngroşa liniile şi completaţi cu detalii. Utilizaţi pistolul de lipit Dremel pentru a fixa pietre strălucitoare la modelul ales de dumneavoastră.

4

Exemplu de model pentru felinar

5

Plante

Creaţi un aranjament floral cu plante exotice tropicale cu tulpină lemnoasă (plante din familia musaceelor sau Alpinia Purpurata de culoare roşie). Pentru a tăia tulpina, care este groasă, puteţi utiliza foarfeca cu acumulator Bosch Ciso.

Despre Dremel

Dremel este unul din brand-urile companiei Robert Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionaţi de proiecte de DIY, precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor şi alte hobby-uri creative. Prima unealtă multifuncţională rotativă Dremel a fost inventată cu 80 de ani în urmă şi, de atunci, Dremel a devenit pe plan internaţional un brand renumit, asigurând produse pentru o mare varietate de utilizatori.

Unealta multifuncţională rotativă Dremel a devenit cea mai vândută unealtă multifuncţională din lume, reprezentând angajamentul companiei pentru inovaţie şi calitate. Produsele principale din gama Dremel sunt uneltele multifuncţionale rotative, care lucrează la viteze înalte, fiind versatile şi putând fi folosite cu peste 150 de accesorii sau ataşamente Dremel. Produsele Dremel uşurează munca în cadrul proiectelor detaliate şi extrem de complexe, fie ele proiecte creative sau funcţionale, atât pentru utilizatorii profesionişti, cât şi pentru utilizatorii pasionaţi de proiectele de DIY.

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa paginile de internet: www.dremel.ro sau www.bosch.com.ro.