Daniel Osmanovici, a fost desemnat unul dintre ambasadorii Maratonului Internaţional Bucureşti

Prezentatorul Observatorului de weekend, Daniel Osmanovici, a fost desemnat unul dintre ambasadorii Maratonului Internaţional Bucureşti.

În weekend, în Bucureşti, vor avea loc cele mai mari evenimente de alergare stradală din România: cursele de semi-maraton şi maraton, competiţii internaţionale care reunesc peste 12.000 de participanţi din toate colţurile lumii.
Încă din 2011, Daniel Osmanovici, prezentatorul Observatorului de weekend de la Antena 1, este un pasionat al curselor de acest gen, iar anul acesta a fost numit unul dintre ambasadorii manifestării. “Fac parte dintre cei care vor să își descopere limitele și alergarea pe distanțe lungi este o astfel de modalitate. Cursa de 42, 195 de kilometri m-a ajutat foarte mult și nu vorbesc aici de sănătatea întregului corp, ci de sănătatea minții. După ce îți cunoști limitele, descoperi că poți face mai mult, poți să alergi pentru cauze umanitare, pentru cei care nu o pot face. Mie alergarea mi-a adus un echilibru în viața și recomand oricărui om să îndrăznească să facă sport, să își descopere limitele, să îi ajute pe alții, să se ajute pe ei, să fie şi să fim mai fericiți. Sunt Daniel Osmanovici și alerg pentru mine și pentru cei care nu pot!”
Duminică, el va participa la cursa de maraton, scopul său fiind acela de a-l ajuta pe George Baltă, un tânăr rugbist imobilizat de opt ani într-un scaun cu rotile. “Alerg pentru George şi sper ca la finalul cursei, alături de alţi şapte participanţi, dar şi de oamenii care au donat în contul lui, să-i putem lua un scaun rulant conform cu nevoile sale”, încheie prezentatorul.
Toţi cei care doresc detalii suplimentare referitoare la cazul lui George, dar şi conturile în care se pot strânge donaţiile pot afla aici.