Delia, ciupită de un puşti de 16 ani de la „X Factor”

Atunci când spui X Factor spui emoţie, suspans, adrenalină, tensiune, euforie, muzică, toate reunite într-un adevărat spectacol al căutării noii generaţii de concurenţi pentru cel de-al patrulea sezon al super show-ului difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1. De cele mai multe ori, factorul surpriză este ingredientul-cheie al serilor de vineri, iar asta a simţit-o pe pielea ei jurata Delia Matache, cea care a avut parte de un gest cu totul şi cu totul neaşteptat, venit chiar din partea unui puşti de doar 16 ani.
Mihai Surdu a venit la „X Factor” tocmai de la Mediaş, cel mai probabil pentru a-şi adăuga un nou moment în palmaresul de cuceritor. Încă de la primii paşi pe scena concursului, puştiul le-a mărturisit juraţilor că are mare lipici la fete, cărora le cere numărul de telefon, le pupă şi… le ciupeşte.

Amuzat, rock-starul Bănică l-a îndemnat să o ciupească şi pe Delia, atunci când diva a mers lângă el pe scenă, iar Mihai nu a stat pe gânduri. Cum a reacţionat jurata „X Factor”, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, în cel mai nou episod al super show-ului de la Antena 1.