Delia, faţa în faţă cu prima ei dragoste

Factorul surpriză este de cele mai multe ori ingredientul-cheie al super show-ului „X Factor”, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, iar asta au simţit-o pe pielea lor nu doar concurenţii, ci şi juraţii concursului. De departe, cea mai surprinsă va rămâne diva Delia, pentru care una dintre zilele de audiţii a însemnat mai mult decât o întoarcere în adolescenţă. În momentul în care pe scena „X Factor” şi-a făcut apariţia Ovidiu Anton, un concurent de 31 de ani, din Bucureşti, jurata super show-ului de la Antena 1 i-a strigat pur şi simplu: „Ia-mă în braţe acum!”. Showmanul Brenciu a reacţionat rapid: „Sunt gelos! Mă aprind! Mie, de dimineaţă mi-ai zis <<Bună, Horia>> şi ai trecut pe lângă mine!”

Jurata „X Factor” a lămurit imediat lucrurile: „Am crescut împreună, chiar aici, la Palatul Copiilor, în acelaşi grup de muzică”, iar destăinuirile nu s-au oprit aici. „De ce eram leşinată după tine, vreau să ştiu?” l-a întrebat Delia pe Ovidiu, spre marea surprindere a colegilor săi de juriu. „A fost oarecum prima mea dragoste. El n-a ştiut asta!Mie îmi plăcea foarte tare atunci, iar el mă ignora”, a mai continuat diva de la X Factor.

Deşi însurat acum, cu o familie frumoasă şi o fetiţă minunată, despre care spune că este cea mai fidelă fană a sa, pentru că a venit la toate concertele lui, încă de când era în burtica mamei, Ovidiu nu a rămas impasibil: „Şi tu vrei acum ca eu să şi cânt, după afirmaţiile astea?”. Dacă a reuşit sau nu concurentul să se regăsească şi să îi impresioneze pe cei trei juraţi, pentru a trece mai departe în concurs şi, mai ales, dacă s-a răzbunat acum diva Delia pentru faptul că Ovidiu a ignorat-o atunci, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor”, de la Antena 1.