Denisa Bârzu va merge în finala „Next Star”

Ieşeanca Denisa Bârzu i-a impresionat pe juraţii „Next Star”, Pepe, Maria Cârneci, Connect-R, Lora şi Vasile Muraru, şi a prins un bilet în marea finală a show-ului. Fetiţa de 11 ani a cântat piesa „I Surrender” a lui Céline Dion, iar după momentul artistic, Connect-R a urcat pe scenă, a îngenuncheat în faţa câştigătoarei şi i-a sărutat mâna. „Doamnă, aşa fată să aveţi? De unde are atât talent?”, a fost reacţia lui Connect-R la adresa mamei.
Concurenţa a fost acerbă pentru că scena a strălucit cu numere de muzică populară, dans, momente de actorie şi invitaţi speciali. Patricia Câmpean, ardeleanca în vârstă de cinci ani din Cluj Napoca i-a încântat pe juraţi cu o piesă care a răsunat vara asta la radio, „Toka Toka” a trupei Fly Project, dar şi cu povestirile ei despre stră-stră-bunica ei.
Cătălina Tudorache a demonstrat că are stofă de rockstar pentru că piesa „Try” a cântăreţei Pink i-a venit mănuşă, după cum juraţii au mărturisit. Mai mult decât atât, concurenta în vârstă de 10 ani şi-a făcut o nouă prietenă, pe Lora, după ce artista a deschis uşile casei sale pentru Cătălina. Lora a dorit să-i îndeplinească dorinţa concurentei de a vedea cum trăiesc vedetele.
Momentul de muzică populară i-a aparţinut Ancăi Boengiu din Drobeta- Turnu Severin care a reuşit să-şi înfrângă teama de furtună în platoul „Next Star”, datorită echipei care a reprodus o vijelie în toată regula. Moment în care Dan Negru, Pepe, Connect-R şi Vasile Muraru au fost alături de ea.
Prichindeii Alesia şi Cassius, în vârstă de 11 ani din Braşov i-au impresionat pe membrii juriului cu un număr de dans sportiv. „Au prezentat patru-cinci dansuri executate corect, cu coregrafie, în care n-au ieşit din ritm, au avut poziţie precum nişte dansatori profesionişti. Este o performanţă ceea ce au realizat ei pe scenă, au fost senzaţionali”, a fost reacţia lui Pepe la dansul celor doi copii.
Ştefan Badea, puştiul de 10 ani din Schitu Goleşti, a încântat publicul cu o piesă veselă, „It’s A Beautiful Day” a lui Michael Bublé şi a avut marea surpriză să-şi reîntâlnească cea mai bună prietenă pe care nu o mai văzuse de câţiva ani. De o astfel de surpriză din partea lui Dan Negru a avut parte şi Vasile Muraru care şi-a îmbrăţişat prima dragoste, după 50 de ani pentru că prima femeie pe care actorul a iubit-o a venit în platoul „Next Star”.
Momentul artistic i-a aparţinut Teodorei Sumanariu, buzoianca de 9 ani care a jucat alături de actriţa Teodora Mareş un scheci care a obţinut ropote de aplauze din partea publicului. Vizita actriţei în platoul emisiunii l-a determinat pe Dan Negru să mărturisească faptul că a fost îndrăgostit de ea. „Toată adolescenţa mea am fost îndrăgostit de Teodora. Unul din filmele mele preferate a fost <Declaraţie de dragoste>, film în care Teodora Mareş a jucat rolul principal”, a mărturisit prezentatorul „Next Star”.
Micuţa vedetă a serii a fost Diana Stoica, fetiţa de 12 ani care a reprezentat România anul trecut, în cadrul concursului Eurovision. „Diana are o voce puternică şi cu siguranţă va face carieră. A pornit deja pe un drum bun”, a declarat Pepe.