Descopera Romania colorand si nu numai

Prescolarii cutreiera virtual Romania prin proiectul „Descopera Romania colorand si nu numai…..”
Proiectul „Descopera Romania colorand si nu numai…..” contine 10 programe de software educational in care prescolarii si scolarii mici descopera zone turistice precum Delta Dunarii, Marea Neagra, Satul romanesc, Bucurestiul, Gorjul sau litoralul, jucandu-se fie pe calculator, fie pe dispozitive mobile precum smartphone sau tablete.

„Descopera Romania colorand si nu numai…..” sarbatoreste intrarea in palmares al celui de-al X-lea program. Fiecare dintre aceste programe interactive si interdisciplinare, propune copiilor o serie de activitati de matematica, desen, perspicacitate, jocuri cu litere, toate avand ca tema centrala cunoasterea unei anumite zone turistice.

„Decopera Romania colorand”, cel de-al X-lea proiect, este un veritabil tur al României în imagini. Acest program, mai mult decât un simplu program de colorat, este o invitatie la a descoperi frumusetile si diversitatea peisajelor, bogatiilor si atractiilor României. Poate fi utilizat pe dispozitivele mobile astfel incat plecati in vacanta cei mici pot afla informatii despre un obiectiv turistic pana sa ajunga la el.

Descoperirea se face interactiv atât grafic cât si audio, prin intermediul informatiilor ce le sunt prezentate în timpul lucrului.
Din proiectul „Descopera Romania colorand si nu numai…..” mai fac parte: „Descopera Bucurestiul colorand”, „Descopera Gorjul colorand”, „Descopera litoralul colorand”, „PitiClic in Delta Dunarii”, „PitiClic la Marea Neagra”, ”In satul bunicilor”, Cele 7 minuni ale lumii antice, si multe altele.