Eveniment AFI Palace Mall Run

Va asteptam in aceasta seara, incepand cu orele 20:00, la evenimentul AFI Palace Mall Run, primul cros caritabil desfasurat într-un centru comercial.

Crosul are ca scop ca scop strangerea de fonduri pentru Radu Sapartoc, un baietel de 9 ani diagnosticat cu o forma rara de cancer.

Evenimentul face parte din campania „Alearga de ziua ta!” a multiplei medaliate europene, mondiale si olimpice Ana-Maria Branza si se va desfasura pe un traseu de 2200 m in interiorul AFI Palace Cotroceni (3 ture interioare).

Startul si sosirea vor avea loc pe platoul de la intrarea ”Galaxy” si toti banii stransi vor fi folositi pentru tratamentul lui Radu la o clinica specializata din Germania.

Campania are sprijinul unor sportivi renumiti precum Leonard Doroftei, Camelia Potec, Sandra Izbasa, Alina Dumitru, Mihai Leu sau Mihai Covaliu, care s-au alaturat colegei lor Ana Maria Branza in lupta pentru a salva viata lui Radu.

Descriere caz social

Radu are 9 ani, trece in clasa a 3-a. A crescut intr-o familie iubitoare care l-a ocrotit si l-a crescut frumos. Ii place fotbalul si pentru ca a crescut la malul marii, ii place la nebunie sa navigheze. Visul lui cel mai mare este sa devina comandant de nava. Pana atunci mai are multe de invatat dar cel mai greu lucru este pentru el acum boala care i-a invadat trupul de o luna de zile.

Cateva dureri banale l-au trimis pe Radu la medic. Dupa cateva analize amanuntite, parintii lui au primit o veste devastatoare, pustiul avea deja cancer cu metastaze multiple.

A inceput de urgenta tratamentul si a suferit o prima interventie chirurgicala. Greu pentru un copil a carui viata era perfecta si visa in fiecare zi la ceva frumos, la lucruri care pentru el inseamna mult.

I s-a zguduit lumea si copilaria. Intreaba in fiecare zi cand va merge din nou la scoala. Ii este dor de colegi. Mama lui incearca zi de zi sa gaseasca un alt raspuns pentru el, dar nu ii poate alina durerea. Singura lui sansa este un tratament specializat care se poate face numai in afara tarii.

Viata lui Radu are un pret, unul enorm de mare. De peste 50 000 de euro au nevoie parintii lui pentru a pleca cat mai repede in Germania, unde sansele lui de vindecare sunt reale. Boala este cumplita, ii macina tot corpul lui Radu, metastazele sunt in multe zone si se inmultesc rapid fara tratamentul corespunzator. Noi toti il putem ajuta sa traiasca si sa isi indeplineasca visele!

Conturile deschise de familie pentru donatii

in lei: RO 30 BTRL RON CRT 025 442 74 01

in Euro: RO 77 BTRL EUR CRT 025 442 74 01

in USD: RO 81 BTRL USD CRT 025 442 74 01