Filmele săptămânii la cinema: ce s-a văzut, ce mai merită văzut VIDEO

Filmele săptămânii la cinema ce s-a văzut, ce mai merită văzut

Săptămâna oferă premiera 3 Days to Kill, cu Kevin Costner, pare filmul de văzut, în special datorită impresiei (din zvonuri şi trailere) că este un fel de Mr.Brooks. Chiar dacă nu va confirma aşteptările (regizorul este McG, faimos pentru nimic), cât de rău poate fi un film cu Kostner? Mai ales că aici vine alături de o Amber Heard în rol negativ.

3 Days to Kill

Robocop, în a doua săptămână de proiecţie, este un bilet câştigător, din toate punctele de vedere, dar numai dacă cauţi divertisment şi acţiune bine făcute. Dacă acestea nu au valoare pentru tine, Robocop poate fi pasat. Altminteri, nu.

Robocop

Cele mai bune filme de pe ecranele rămân şi în acestă săptămână The Counselor şi The Wolf on Wall Street. Cine nu le-a văzut încă pe ecrane ar trebui să le vadă, vizionarea de acasă nu se compară, în cazul acestor filme, cu cea de la cinema.

The Counselor

The Wolf on Wall Street

În ordinea descrescătoare a valorii, American Hustle şi Her sunt următoarele filme care nu trebuie ratate, mai ales că American Hustle se apropie de momentul ieşirii din difuzarea în marile cinematografe.

Vizionarea lui Nymphomaniac este, ca fiecare film al lui Lars Von Trier, o chestie de gust, indiferent ce vor spune cronicarii de film. După vizionare, noi am găsit experienţa memorabilă, dar nu neapărat în sensul bun, şi nici neapărat satisfăcătoare artistic, emoţional sau intelectual.

Nymphomaniac

Lego Movie este o comedie de animaţie foarte bună şi foarte specială, un anumit tip de umor parodic face filmul foarte agreabil şi pentru adulţi, amintind, pe alocuri de South Park. Neapărat de văzut.

The Monuments Men, Winters Tale şi Endless Love sunt filme indiferente, în sensul că umplu suficient de agreabil două ore de vizionare dar nu îţi lasă sentimentul că ai adăugat ceva la experienţa ta cinematografică.

Să intri la oricare din celelelate filme care nu au fost menţionate mai sus este un risc pe care fiecare şi-l va asuma pe timpul (şi portofelul) propriu.

FILM

Filmele săptămânii la cinema: ce s-a văzut, ce mai merită văzut