HISTORY® difuzează în premieră serialul „Comorile lui Barry”

Bucureşti, 30 iunie 2014 – HISTORY®, numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România¹, va difuza pe 15 iulie primul episod al serialului „Comorile lui Barry”. Noul serial urmăreşte aventurile unuia dintre cele mai populare personaje din serialul “Războiul depozitelor”, Barry Weiss. HISTORY® va difuza episoadele din „Comorile lui Barry” în fiecare marţi, la ora 21:30.

Barry călătoreşte de-a lungul şi de-a latul Americii în căutarea de obiecte bizare şi antichităţi deosebite. Hobby-ul lui a început de când avea 15 ani, când a decis să devină colecţionar. Pasiunea nu l-a părăsit nici până în ziua de azi, determinându-l să ajungă unul dintre cei mai populari colecţionari din Statele Unite.
În fiecare episod, Barry îşi aduce câte un partener de aventură. Uneori un membru al familiei sale, alteori un prieten din anturajul său neobişnuit, partenerul are mereu acelaşi hobby ca şi Barry: pasiunea pentru obiecte neobişnuite.
Fiecare episod se va transforma într-o căutare a comorilor captivantă, deoarece cumpărătorii sunt pregătiţi pentru acţiune intensă. Ei vor vâna chilipirurile ascunse în depozite din toată America şi sunt determinaţi să cheltuiască o mulţime de dolari, în speranţa că vor da peste o mică avere.
Mai multe detalii despre noul serial pot fi accesate pe site-ul oficial HISTORY România.
HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA anul trecut, în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunea HISTORY este disponibilă prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.
Pentru mai multe detalii despre HISTORY şi HISTORY HD, puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.
Despre HISTORY®
HISTORY® este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.

Despre A+E Networks® UK
A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, BIO.®, Crime & Investigation Network®, Crime & Investigation Network® HD şi H2®. A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 76 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 17 limbi.