Horia Brenciu caută cu lanterna tatuajul din zona lombară a unei concurente de la „X Factor”

Atunci când te prezinţi în faţa juraţilor „X Factor”, super show difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, trebuie să fii pregătit pentru orice. A simţit-o pe pielea ei Crina, o concurentă de 27 de ani, din Mangalia, pe care showmanul Horia Brenciu a chemat-o la masa juriului pentru a-i număra tatuajele. Tânăra a mărturisit că are nu mai puţin de cinci tatuaje: „E ca un drog această artă, dacă ţi-ai făcut unul, clar vrei să continui”, le-a spus ea juraţilor.
Le-a arătat notele muzicale, tatuate după ureche, zona şoldurilor unde îi avea desenaţi pe părinţii ei, zodia sa, pe gambă, iar următorul le-a spus că este într-o zonă în care nu poate fi arătat, mai exact în zona lombară. Lui Horia Brenciu însă nu poţi să-i spui că nu este posibil ceva, aşa că juratul a reacţionat imediat. „Lasă că mă uit eu”, i-a spui showmanul, care şi-a luat şi telefonul să poată vedea mai bine.

E drept, l-a ajutat şi ţinuta tinerei domnişoare, o rochiţă colorată cu spatele gol. Ştefan Bănică nu a ratat momentul să facă o glumă: „Domnule doctor, e grav?”, l-a întrebat acesta pe colegul său de juriu. Întregul moment va putea fi urmărit în această seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor”, de la Antena 1.