În luna iubirii, descoperă surprize pentru tine și jumătatea ta la București Mall și Plaza România!

Între Valentine’s Day și Dragobete, București Mall îți dezvăluie ce rezervă viitorul pentru tine și perechea ta, iar Plaza România te provoacă să iubești franțuzește. Concerte, show-uri de dans și artiști care vor imortaliza momentele voastre romantice vă așteaptă în februarie la București Mall și Plaza România.
Adori shopping-ul? Atunci aceasta este perioada ideală pentru tine și sufletul tău pereche, căci vă puteți bucura împreună de activități romantice și când sunteți la cumpărături! De pildă, încă din 11 februarieun artist vă așteaptă la București Mall pentru a vă face un portret… de cuplu.
Cu ocazia sărbătorii lui Cupidon, pe 14 februarie, buna dispoziție începe pe fond de muzică și dans: sunteți invitați la un show incendiar de dansuri sportive, urmat de un recital special al unui cvartet, la care puteți asista și de Valentine’s Day, și de Dragobete. Mai mult, cuplurile se pot delecta cu Love Fortune Teller, aplicația special dezvoltată de mall pentru îndrăgostiți: căutați în centrul comercial un totem roșu. Acesta vă va arăta ce vă rezervă viitorul scanându-vă palmele și vă va fotografia, iar apoi puteți da share imaginii cu voi pe pagina de Facebook a București Mall. Aplicația poate fi utilizată de cupluri până sâmbătă, 25 februarie.
Distracția nu se oprește însă în luna iubirii: îndrăgostiții pot câștiga și o excursie la Veneția, făcând o poză la panoul cu Veneția din București Mall (aflat lângă intrarea Starbucks), punând fotografia pe Facebook a mall-ului și intrând astfel în competiția pentru o escapadă romantică.

Plaza România
În Plaza România, perioada dintre Valentine’s Day și Dragobete aduce cuplurilor multe ocazii de a-și imortaliza iubirea și a-și petrece timpul împreună în mod memorabil. Distracția de Valentine’s Day debutează cu un spectacol cu baloane de săpun (Bubble Show), realizat de celebra Claudia Stroe și continuă în ritm de dans, cu demonstrații de Bachata,Cha-cha-cha și tango. Seara va fi încheiată de concertul unui cvartet. Mai mult, la Plaza România, tu și jumătatea ta veți beneficia nu doar de posibilitatea de a vă fotografia împreună, ci și de un Kissing Booth, disponibil de Valentine’s Day și de Dragobete, unde fiecare sărut va fi imortalizat. Cât despre portretul de cuplu pregătit de mall, acesta poate fi unul cu tușe amuzante, realizat de un caricaturist de Valentine’s Day, sau unul realist, făcut de un artist de Dragobete.
Fotografiindu-se la panoul din Plaza România care ilustrează Parisul și înscriind fotografia la competitția de pe pagina de Facebook a centrului comercial, îndrăgostiții pot câștiga o călătorie în capitala iubirii: Paris.
Mai multe detalii și programele evenimentelor sunt disponibile pe paginile de Facebook București Mall și Plaza România.

Despre București Mall
București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În ultimii doi ani, Bucuresti Mall a trecut printr-un amplu process de renovare și modernizare, prin care și-a reconfigurat spațiile și a implementat un design atractiv și modern atât în interior, cât și la exterior, pentru a rămâne una dintre destinațiile de shopping preferate ale bucureștenilor.

Despre Plaza România
Plaza România, centru comercial lansat de Grupul Anchor în 2005, reprezintă o parte integrantă a comunității rezidențiale. În ultimii doi ani, Plaza România a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare cu scopul de a revitaliza look-ul și funcționalitatea mall-ului, în linie cu tendințele actuale, cu nevoile comunității, menținând, în același timp, standarde ridicate în produsele și serviciile oferite clienților. în urma renovărilor, centrul comercial beneficiază de o nouă intrare de pe Bulevardul Timișoara, un interior mai luminos, elemente și tipare liniare, o zonă de food court extinsă, terase exterioare și noi spații verzi. Tot ca urmare a renovărilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail într-un spațiu de birouri, lansând Plaza România Offices cu Mega Image ca principal chiriaș. Suprafața de închiriat este acum de de 38.000 de metri pătrați dedicați zonei comerciale și 10.600 de metri pătrați dedicați spațiilor de birouri.