Eurasmus: serviciu online care schimba quo-ul de student

Studentii care sunt in cautarea de a studia in strainatate, deseori intalnesc aceasi problema cu schimbul de cultura, stiind cateodata doar limba necesara pentru a se descurca, nestiind daca este vorba despre o escrocherie sau nu.

Pentru a depasi obstacolele obisnuite, calea cea mai buna pare a fi birocratia proprietarilor locali, unde trebuie sa soliciti un million de documente, care, probabil nici nu exista in tara de origine si nu au nici o relevanta. In acest caz Eurasmus a venit cu inovarea. Ei schimba modul in care cazarea studentilor are loc, crezand ca ar trebui sa le fie mai usor studentilor care stau intr-un hotel sau o pensiune sa gaseasca o locuina cu buget redus. Eurasmus este de neegalat in a oferi singurul portal European de cazare, proiectat pentru studentii in schimb de experienta.

Pe deasupra, mai exista si o intensitate de informatii utile pentru fiecare oras din Europa, precum si oferte de internshipuri pentru cei ce cauta sa finalizeze un an de studii in strainatate sau doar pentru cei ce sunt in cautarea unui internship pe vara.

Eurasmus a fost fondat in comun de catre Jose Jimenez Lama si Daniel Sanchez, bine versati in domeniul lor, in calitate de fondatori si proprietari ai Europe-Internship, un comitet educational al UE si un partener recomandat, totodata primind si premii de antreprenoriat. Ei detin si conduc diferite afaceri care le dau o vedere mai aprofundata asupra nevoilor studentilor si cum sa le rezolve. „Decalajul în piață și necesitatea clară pentru un astfel de serviciu inseamna ca ajunge la 50.000 de utilizatori în primul an este un obiectiv complet realist.”

Este cu siguranta un proiect ambitios, dar nu este nici un motiv pentru care o astfel de companie sa nu existe deja. Cu succesul recent al unor site-uri similare de cazare online, aceasta este cu siguranta o companie de urmarit indeaproape.

Pentru mai multe informatii contactati Eurasmus la: marketing@eurasmus.com