Întâlnire după 30 de ani, la Next Star

În fiecare ediţie, în platoul Next Star, scenele emoţionante se împletesc perfect cu momentele inedite şi surprinzătoare. Aşa se face că joi, 16 octombrie, un membru al juriului a fost surprins de mama unui concurent, alături de care Dan Negru a păşit pe scenă.

Moderatorul show-ului s-a oferit să elucideze el misterul, văzând că membrii juriului sunt miraţi de prezenţa unui adult pe scena Next Star: „Doamna lucrează la o cofetărie de aproape 30 de ani. În primul an în care s-a angajat, la vârsta de 18 ani, unul dintre voi, dintre membrii juriului, i-a păşit în cofetărie. Acum, ea a venit să-l susţină pe băiatul ei, Vlăduţ, care urmează să concureze pentru trofeul Next Star”, mărturiseşte Dan Negru.
De asemenea, mama concurentului şi-a dorit foarte mult să-l revadă pe cel pe care îl admira încă de acum 30 de ani. Pentru ca surpriza să fie mai mare pentru Maria Cârneci, Lora, Pepe, Connect-R şi Vasile Muraru, Dan Negru a rugat-o pe mama lui Vlăduţ să-i înmâneze personal cadoul pe care aceasta i l-a adus vedetei cu care s-a regăsit pe scena Next Star. Despre cine este vorba, dar şi care a fost reacţia juratului, astăzi, de la 20:30, la Antena 1.