Librarie.net revolutioneaza Black Friday 2014 – Anul acesta vinerea dureaza 5 zile

Librarie.net va desfasura Black Friday in perioada 19-23 noiembrie 2014, venind cu promotia de 50% reducere pentru carti, conform listei de edituri confirmate in pagina promotiei.

Cu ocazia Black Friday, toate comenzile plasate in perioada 19 noiembrie-30 noiembrie vor intra automat in tombola cu premii constand in:
· Un Smartphone Apple iPhone 6
· Doua Tablete Apple iPad Air
· Trei E-book Reader Amazon Kindle
Extragerea premiilor va avea loc loc pe 19 decembrie 2014.

Estimari
Cu ocazia Black Friday 2014, Librarie.net se asteapta la vanzarea unui volum de 100000 de carti, o cifra de 3 ori mai mare fata de anul trecut cand s-au inregistrat 30000 de carti vandute.

Gusturi in materie de lectura
Interesul general este indreptat catre cartile de beletristica si carti pentru copii insa de Black Friday se inregistreaza un interes crescut si pentru jocuri si jucarii la care vom avea reducere de cel putin 20% la o selectie de producatori – fiind cea mai buna reducere din timpul anului pentru produsul respectiv; oferta nu se va regasi la nivelul acesta nici de Craciun.

Cine sunt cei mai fideli cumparatori de carte
De Black Friday, cei mai multi clienti sunt femei ca si in timpul anului (65%).
In aceasta perioada promotionala exista o usoara crestere in favoarea barbatilor, acestia manifestandu-si interesul pentru cartea tehnica/enciclopedica
Mai important decat genul cumparatorului este faptul ca de Black Friday se inregistreaza comenzi realizate de grupuri de persoane.

Extinderea gamei de produse
Librarie.net face pasi importanti spre extinderea gamei de produse comercializate in favoarea clientilor sai. Astfel, in oferta recenta a librariei, pe langa jucarii, filme si muzica se regasesc cadouri, antichitati, decoratiuni etc.
In plus, oferta de papetarie a fost extinsa foarte mult, Librarie.net oferind nu doar o gama variata de produse, dar si preturi competitive pe acest segment.