Lili Sandu și Victor Slav sunt coprezentatorii show-ului Dansează printre stele

Duminică, 5 octombrie, de la 20:30, la Antena 1, în prima ediție a emisiunii prezentate de Horia Brenciu,Lili Sandu și Victor Slav sunt coprezentatorii show-ului „Dansează printre stele”
Cel mai longeviv format de dans din lume, show-ul care a doborât recorduri de audiență și s-a bucurat de un succes nemaipomenit în toate țările în care a fost realizat, „Dansează printre stele”, debutează la Antena 1 duminică, 5 octombrie, de la 20:30. Cei care îi vor întâmpina pe telespectatori în fiecare duminică sunt prezentatorul Horia Brenciu, căruia i se alătură coprezentatorii Lili Sandu și Victor Slav.
Cei doi au mărturisit că sunt foarte entuziasmați de faptul că fac parte din această producție. “Pe lângă faptul că este o foarte mare provocare, acest show este și unul dintre cele mai bune la ora actuală, iar asta a contat foarte mult pentru mine pentru că mi-am triat mereu ofertele pe care le-am primit de-a lungul timpului. Cred că cel mai important atu, din punctul meu de vedere, este echipa din spatele acestui show și mă consider absolut privilegiată să am șansa de a începe practic o carieră în televiziune îndrumată de unul dintre cei mai buni producători de televiziune din România, Mona Segall”, a declarat Lili Sandu. “Mi-am dorit foarte mult să fac divertisment, este o provocare și pentru mine și mă bucur că sunt implicat în acest proiect atât de mare”, a declarat Victor Slav.
Horia Brenciu, prezentatorul emisiunii, garantează pentru profesionalismul celor care „Dansează printre stele”. “Știu că cele 12 vedete nu au intrat oricum în emisiune, ci au fost strict selectate. Îi știu pe toți, stele și coregrafi deopotrivă și știu că sunt extrem de ambițioși. E practic cea mai înaltă competiție de dans desfășurată vreodată în România”, a declarat Horia.
Cele 12 perechi intrate în competiție vor face tot ce le stă în putință pentru a convinge atât membrii juriului, cât și telespectatorii, că merită premiul de 50.000 de euro pus la bătaie în această competiție. Fiecare echipă va dansa un singur stil de dans în prima ediție a emisiunii, iar telespectatorii vor urmări reprezentații de vals, cha cha și tango argentinian puse în scenă ca la carte. Săptămânile premergătoare concursului au adunat nenumărtate povești în pași de dans desfășurate în interiorul sălilor de repetiții. Vedetele au avut o misiune foarte grea, aceea de a se ridica la nivelul dansatorilor profesioniști alături de care intră în competiție, iar asta a fost posibil doar după nesfârșite ore petrecute la antrenamente. Tot efortul lor, dar și felul în care s-au sudat relațiile dintre concurenți sau momentele în care și-au mai pierdut cumpătul vor fi redate telespectatorilor. Până la voturile acestora, care au aceeași pondere ca și notele obținute în emisiune, echipele trebuie să convingă juriul că au repetat atât de mult pașii, încât acum sunt capabile să redea o poveste pe ring. “Mă aștept să facă spectacol, mă aștept să fie niște competitori în adevăratul sens al cuvântului. Eu voi puncta întregul pachet oferit de echipe, o să am grijă să fac o medie corectă între mișcarea pe muzică, nivelul tehnic al perechii, coregrafia și prezentarea ei și cât de sudată este echipa, cum lucrează partenerii în pereche”, declară Mihai Petre. „Spiritul de competiție dintre dansatori va face emisiunea mai interesantă. Ducem dansul la un alt nivel. Telespectatorii trebuie să se aștepte la un spectacol de dans în adevăratul sens al cuvântului, creat de dansatori profesioniști cu experiență și vedete. Competiția va fi una acerbă și spectaculoasă”, mai spune Mihai.
Și Igor Munteanu va urmări cât de bine sunt respectate regulile fiecărui stil în parte. „Voi fi sincer și obiectiv, deoarece știu că aprecierea corectă te poate ajuta să te mobilizezi pentru a fi cel mai bun și mai știu cât efort trebuie să depui pentru a putea reda prin mișcări emoțiile unei piese muzicale. Consider că fiecare efort merită să fie încurajat, dar, pentru că sunt implicat într-un show de o calitate excepțională, voi fi cât se poate de obiectiv”, declară Igor Munteanu. Grațioasa Jojo promite că va fi obiectivă, empatică, vigilentă și foarte atentă la lucrurile care nu sunt atât de evidente în momentul reprezentației.

„Phihologia concurentului se va situa în prim plan pentru mine. Există oameni care nu oferă totul încă din primul moment, dar care prezintă o promisiune frumoasă pentru un viitor apropiat. Sunt îndrăgostită de frumos și pot face o medie corectă între talentul, hotărârea și strălucirea fiecărui concurent în parte. Las chestiunile strict legate de acuratețea dansului în mâinile și inimile lui Mihai și ale lui Igor. Sunt convinsă că împreună vom alcătui un juriu corect și complet”, a declarat Jojo.