Maria Buză îi dedică Elenei Cârstea transformarea sa din emisiunea Te cunosc de undeva

Sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 20.30, Maria Buză se transformă în Elena Cârstea și va crea astfel la “Te cunosc de undeva!” un moment special. “Elena Cârstea a fost și va fi o voce în acest peisaj al muzicii ușoare românești. Aș vrea s-o aduc pe scenă cu bucurie că ea cântă din nou. Și vreau să-i dedic acest moment”, a spus Maria.
Revederea pe scena de la “Te cunosc de undeva!” cu Andreea Bălan, pe care, cu ani în urmă, Cârstea a aruncat-o în apă, într-o emisiune în direct, a fost una conciliantă. “Azi să nu mă aruncați, doamnă, în piscină! V-a trecut supărarea?”, o întreabă Andreea, de la masa juriului. “Mă bucur să te revăd. Am aflat că vom fi colege în aceeași țară, că ai și tu un american acum, e ok!”, vine replica „Elenei Cârstea”.

Este știut faptul că Elena Cârstea este stabilită de ani buni, cu familia, peste Ocean și că este căsătorită cu un cetățean american.
Care sunt reacțiile juraților Ozana Barabancea, Andrei Aradits și Aurelian Temișan la reîntâlnirea cu “Elena Cârstea”, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”