Masa stejar masiv ofera eleganta si putere

In ultimii ani mobilierul din lemn masiv are din ce in ce mai multa apreciere in combinatii atat clasice cat si moderne. Combinatiile de lemn cu piatra sau lemn cu ceramica moderna aduce un plus de stil si eleganta in casele fiecaruia. Preturile au devenit accesibile (vezi depozit Shopmobila.ro) si merita sa incanti utilitatea cu eleganta si traditia.

Masa Stejar Extensibil-ShopMobila

De ce lemnul de stejar?

Stejarul este unul dintre cele mai apreciate esente de lemn din lume fiind demn, dar si dur, avand calitati ideale pentru material de mobilier. In functie de perioada cand este cules, tineretea sau regiunea, stejarul are in compozitia lui un amestec misterios de fibre cu diverse compozitii de culoare car pornesc de la nuante calde, pana la combinatii închise sau mai deschise la culoare.

Lemnul de stejar are structura compacta, fibre drepte, textura uniforma si aspra, dar cu desene foarte frumoase pe sectiunile longitudinale. Lemnul de stejar este de esenta tare, dens si greu, la uscare crapa si de aceea procesul de uscare este lent. Este o esenta care se lucreaza si se finiseaza bine, culoarea ramane frumoasa si eleganta chiar si prin lustruire naturala mai ales atunci cand este acoperit cu lacuri mate. Toate aceste calităti recomanda stejarul pentru a fi materialul solicitat în producerea de mobilier, in special pentru mese de lemn masiv.

Masa stejar masiv

Masa lemn masiv de stejar a fost utilizata din cele mai vechi timpuri avand ca destinatie uzul casnic. Astazi o intalnim in living, bucatarii, terase, restaurante, hoteluri, gradini de agrement, birouri caminelor, scoli.

Masa lemn masiv de stejar poate fi lucrata in stilul clasic, modern sau rustic. Poate fi masa de lemn masiv stejar mare, de buatarie sau living, finisata in nuante naturale, lasand fibrele vizibile. Masa din lemn masiv de stejara are loc in saloanele elegante ale regilor, dar in living, dinig pe terase sau in gradini.

Masa de lemn masiv de stejar este usor de curatat, este usor de intretinut. Masa de lemn masiv de stejar a fost si ramane in preferintele clasicilor, traditionalistilor, ca prima alegere în decorarea casei. Iata de ce masa de lemn masiv de stejar, va continua sa existe si peste ani!

Unde poti cumpara mese din lemn masiv?

Shopmobila.ro, este un outlet cu mobila de calitate din Germania, la perturi reduse. ShopMobila.ro, ofera posibilitatea de ati cumpara piesede mobilier de calitate din lemn masiv la preturi fara concurenta.Mese din lemn masiv stejar, mese lemn fag, mese din lemn de cires, etc.
Depozitul se afla in Chijna, in apropiere de LIDL Uverturii sau vizitati www.shopmobila.ro.

Cateva piese de mobilier lemn masiv: