Moment spectaculos de beatbox merge în finală la Next Star

Show-ul difuzat de Antena 1 în fiecare joi seara şi-a desemnat câştigătorul şi în această săptămână. Mark Mesaros, concurentul care i-a impresionat pe juraţi cu abilitatea sa de a produce mai multe sunete deodată, a câştigat un loc în marea finală a show-ului cu copii: „Beatbox-ul este acum la început, dar sunt sigură că va deveni o modă. Momentul lui Mark ne-a făcut pielea de găină şi ne-a transmis foarte multe emoţii”, a mărturisit Lora. De asemenea, Mark Mesaros a avut parte de o mega surpriză din partea Andreei Antonescu. Aceasta a venit în platoul emisiunii pentru a reface după nouă ani aceeaşi poză pe care a făcut-o cu Andreea pe vremea când era în trupa Andre.
Membrilor juriului le-a fost greu să aleagă un câştigător şi în această ediţie pentru că scena a fost ocupată de copii extrem de talentaţi. Iulia Bogza, puştoiaca de 13 ani din Baia Mare i-a transpus pe juraţi într-o lume de poveste cu interpretarea piesei „Let It Go” din filmul animat Frozen.
Nici din această ediţie nu a lipsit momentul de muzică populară pentru că Emanuel Stan, băiatul de 11 ani din Topliţa, i-a impresionat pe juraţi cu pasiunea sa pentru folclor. Pentru că Maria Dragomiroiu se numără printre artiştii lui preferaţi de muzică populară, aceasta a venit chiar în persoană în platoul Next Star pentru a-l susţine pe Emanuel.
Antonia Munteanu în vârstă de 9 ani, din Adjud, a demontrat că pasiunea trece peste orice obstacol atunci când ea a decis să urce pe scenă în ciuda faptului că avea febra 39. Alături de ea a venit Glance, iar momentul lor a ridicat sala în picioare. Aceeaşi performanţă a reuşit-o şi Diana Oncea, puştoaica de 13 ani din Petrila.
Ela Tau în vârstă de 10 ani i-a impresionat pe Lora, Maria Cârneci, Pepe, Connect-R şi Vasile Muraru cu ambiţia ei. Deşi are scolioză, fetiţa şi-a dorit să poată performa pe scena Next Star cu un număr de dans şi a reuşit să obţină ropote de aplauze din partea publicului.
Vlăduţ Timofti, tânărul moldovean din Botoşani, colecţionar al machetelor de maşini şi pasionat de gastronomie şi teatru, a venit pe scena show-ului difuzat de Antena 1 şi i-a făcut pe juraţi să râdă cu lacrimi la numărul său artistic. „Are potenţial de mare actor, are mimică şi dicţie. Sunt sigur că va ajunge pe mari scene de teatru”, a mărturisit Vasile Muraru.
Juniorul ediţiei a fost Diana Codreanu, în vârstă de numai 5 ani, care a făcut un duet memorabil cu 1Q Sapro. Momentul lor cu piesa „Dimineaţa pe răcoare” i-a adus pe membrii juriului pe scenă alături de ei. Diana a avut parte şi de o mare surpriză din partea matinalilor preferaţi, Răzvan şi Dani, care i-au dăruit un iepuraş mult dorit.