Montarea unui sistem de iluminat pentru decorarea grădinii (pas cu pas)

Vă puteţi înfrumuseța grădina prin montarea unui sistem de iluminat pentru veranda dumneavoastră. Puteți să realizați sistemul dorit cu ajutorul Dremel și al ghidului pas cu pas de mai jos…

Materialele necesare:
– Dremel Multi-Max 8300
– Talpă de șlefuire Dremel Multi-Max
– Șmirghel Dremel Multi-Max pentru lemn
– Pânză de ferăstrău Dremel Multi-Max pentru lemn și gips-carton
– Lamă de nivelare Dremel Multi-Max de 10 mm
– Scânduri pentru realizarea sistemului de decorare
– Cuie
– Lumini LED

Gradul de dificultate: 4 stele (nivel avansat)

Pasul 1
Efectuaţi o tăietură laterală de profunzime cu ajutorul uneltei Dremel Multi-Max, cu pânza de ferăstrău pentru lemn şi gips-carton MM450 la baza secţiunii verticale a decoraţiunilor de lemn ale verandei, pentru a ascunde cablajul.

Pasul 2
Efectuaţi orificii de profunzime pentru iluminatul exterior în cadrul aceleiaşi secţiuni a elementelor ornamentale de lemn, utilizând lama de nivelare Multi-Max MM422.
Pasul 3
Şlefuiţi marginile orificiilor realizate în profunzime, în funcţie de necesitate, utilizând discul de şlefuire MM11 şi pânza (pânzele) de şmirghel MM70W.

Despre Dremel

Dremel este unul din brand-urile companiei Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionaţi de proiecte de DIY, precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor şi alte hobby-uri creative. Prima unealtă multifuncţională rotativă Dremel a fost inventată cu 80 de ani în urmă şi, de atunci, Dremel a devenit pe plan internaţional un brand renumit, asigurând produse pentru o mare varietate de utilizatori.

Unealta multifuncţională rotativă Dremel a devenit cea mai vândută unealtă multifuncţională din lume, reprezentând angajamentul companiei pentru inovaţie şi calitate. Produsele principale din gama Dremel sunt uneltele multifuncţionale rotative, care lucrează la viteze înalte, fiind versatile şi putând fi folosite cu peste 150 de accesorii sau ataşamente Dremel. Produsele Dremel uşurează munca în cadrul proiectelor detaliate şi extrem de complexe, fie ele proiecte creative sau funcţionale, atât pentru utilizatorii profesionişti, cât şi pentru utilizatorii pasionaţi de proiectele de DIY.