Navigatii auto Dynavin pe platforma N6, pentru prima data in Romania

Noile navigații auto de la Dynavin care rulează pe platforma N6, cel mai avansat sistem de operare existent pe piață la momentul actual, sunt importate exclusiv și pentru prima dată în România de către compania Edotec.
Avantajele platformei N6 sunt multiple:
Radio cu funcție reală de AF (Alternative Frequency) – își updatează frecvențele permanent pe fundal;
Sistem de navigație cu licență iGO primo și drept de update, în primele 30 de zile, la ultima hartă disponibilă prin naviextras;
Bluetooth Parrot;
Sunet DSP (Digital Signal Processing);
Integrare CAN bus (navigația se pornește în momentul în care se deschide mașina, fără a mai fi necesară așteptarea până la introducerea cheii în contact);
Conexiune DVD/USB/SD;
Se poate lega la iPod, iPhone și iPad direct prin cablu original USB;
Senzor de lumină care realizează ajustarea automată a intensității ecranului.

În momentul de față, sunt disponibile navigații operând pe această platformă pentru mărcile Mercedes,BMW, Audi și Volkswagen, plus două modele universale, urmând ca stocul să fie actualizat cu noi unități în viitorul apropiat.

Pentru informații suplimentare privind funcționalitățile și beneficiile platformei N6, accesați site-ul www.edotec.ro.

”Suntem foarte entuziasmați să putem oferi conducătorilor auto navigații cu cel mai avansat sistem de operare existent pe piață la ora actuală. Sperăm ca, pe viitor, să putem contribui la dezvoltarea industriei auto din România și cu alte produse high-tech”, a declarat Ionuț Matei, General Manager Edotec România.

Despre Edotec România:

Edotec România activează în industria ICE (In Car Entertainment) din anul 2009. Compania urmărește introducere pe piața românească a ultimelor tehnologii multimedia din domeniul auto, atât pentru calitate, dar mai ales pentru mărirea gradului de confort și accesibilitate în autoturism.

În momentul de față, platforma online www.edotec.ro oferă peste 3000 de produse, de la navigații Dynavin, sisteme multimedia auto dedicate cu GPS și Internet, interfețe multimedia cu sistem de integrare OEM, până la tunere TV auto, camere de marșarier dedicate și universale cu infraroșu, tetiere cu LCD și DVD, ecrane LCD cu DVD pentru plafon.