Negoiţă intenţionează să pună parapeţi de protecţie pe cursul Dâmboviţei

Negoiţă: Intenţionez să pun parapeţi de protecţie pe cursul Dâmboviţei, în zona Sectorului 3. Putem să rezolvăm această problemă aşa cum ştim noi, la Sectorul 3 să o facem, cu bani puţini.

„În afară de măsurile care sunt deja luate, şi anume viteza redusă, adică avem 60 km/h limită de viteză acolo, în orice variantă, astfel de zone trebuie protejate cu parapeţi de protecţie, pentru că Dâmboviţa câteodată este adâncă şi aţi văzut ce se poate întâmpla. În consecinţă, îmi pare rău că Primăria Generală şi Apele Române care gestionează acum râul Dâmboviţa în zona Bucureştiului au lăsat să se întâmple aşa ceva. În consecinţă eu, da, am cerut ca în zona Sectorului 3, adică pe zona pe care ţine de Sectorul 3 să ne permită nouă, Primăriei Sector 3, să facem noi şi să menţinem noi acei parapeţi de protecţie pentru că mi se par absolut necesari. În toată lumea există aşa ceva. Cred că avem mai bine de un an de zile de când nu mai există deloc acei parapeţi de protecţie”, a declarat Robert Negoiţă, luni, la începutul şedinţei Comitetului Director al Asociaţiei Municipiilor din România(AMR)

Primarul Sectorului 3 a precizat că montarea parapeţilor de protecţie nu necesită mulţi bani.

„Adică discutăm de bani relativ puţini, se poate face, dar repet, discutăm totuşi de vieţi omeneşti. Putem să rezolvăm această problemă aşa cum ştim noi, la Sectorul 3 să o facem, cu bani puţini”, a spus edilul. Robert Negoiţă a mai adăugat că luni va trimite o solicitare în acest sens Primăriei Generale.