Noul an universitar incepe in forta cu ISIC – International Student Identity Card

O data cu inceperea noului an universitar se deschid noi oportunitati pentru studenti!
ISIC – singura legitimatie care atesta oficial statutul de student la nivel global, lanseaza noi parteneriate in beneficiul studentilor din Romania.

Universitati si companii sonore s-au alaturat programului pentru a ajuta studentii sa inceapa anul in forta cu mii de reduceri in toate domeniile de interes pentru ei.
Viata de student este mai ieftina cu legitimatia ISIC. Pana de curand legitimatia era cunoscuta in primul rand ca un instrument absolut necesar celor care pleaca in strainatate, fie in interes turistic, la studii sau in programe de work and travel. Oferind peste 42.000 de reduceri in peste 126.000 de locatii din 130 de tari, ISIC pune la dispozitia studentilor reduceri inclusiv in Romania, localitatea de care apartin.
Incepand de la nevoile zilnice ale vietii de student, pana la cele ocazionate de anumite etape ale perioadei studentiei, ISIC ofera solutii tuturor studentilor care au nevoie sa se descurce cu un buget limitat.
Iata de exemplu cateva exemple de reduceri utile:
– BitDefender – antivirus GRATUIT timp de 6 luni pentru calculatoare si smartphone-uri;
– EF-Education First – 90 de zile GRATUITE de cursuri online de limba engleza;
– Microsoft DreamSpark – Platforma cu software-uri e GRATUITE;
– Medicover – 50% reducere promotionala consultatii pana la finalul anului + pachete cu pret special la analize medicale;
– Starbucks – 1 + 1 GRATIS in Promenada Mall Bucuresti si in Iulius Mall Cluj Napoca (1 Octombrie)
– McDonalds – 1 cafea/bautura GRATIS la orice comanda in locatiile din Piata Romana si Virtutiei ( in perioada 1 Octombrie – 15 Noiembrie 2014)
– British Council – testare gratuita online IELTS + 10% reducere la abonamentele de biblioteca
– Librariile Nemira – 35% reducere la carti.
Lista partenerilor este foarte mare si difera in fiecare centru universitar. Reduceri consistente sunt oferite la cinema, scoli de soferi, librarii, cursuri, restaurante si cafenele, magazine, muzee, teatre, transport sau cazare, centre medicale si multe altele. Toate acestea sunt actualizate pe site-ul organizatiei cat si pe pagina de facebook.

Legitimatia ISIC poate fi procurata de la partenerii autorizati ai organizatiei dar si online.
ISIC Romania isi propune sa vina in sprijinul tinerilor – studenti si elevi in mod deosebit, dar si al profesorilor, oferindu-le incredere si ajutor pe perioada anilor de studiu si perfectionare profesionala. ISIC Romania reprezentat de catre Asociatia pentru Sprijinirea Tinerilor, Studentilor si Profesorilor, care dezvolta proiectul cardurilor ISIC (International Student Identity Card), ITIC (International Teacher Identity Card) si IYTC (International Youth Travel Card).