Noul Dremel Micro trimite pasionații de bricolaj în spațiu

Dremel, unul dintre brandurile de scule electrice ale grupului Bosch, lansează noua unealtă multifuncțională Dremel Micro printr-un concurs inedit ce are drept premiu o călătorie în spațiu la o înălțime de 100 de kilometri, timp de 45 de minute. Astfel, marele câștigător va avea șansa de a trăi sentimentele pe care le au astronauții în timpul zborurilor. Concursul „Câştigaţi o călătorie în spaţiu!” se desfășoară până la finalul lunii octombrie și presupune încărcarea unei imagini aici, imagine care să îi inspire pe participanți şi care să reprezinte una dintre următoarele categorii: tehnologie înaltă, precizie, aspect compact şi creativitate. Pentru pașii detaliați ai concursului click aici.

Dremel Micro este o unealtă multifuncţională precisă și compactă, ce dispune de o multitudine de funcţii. Prin intermediul design-ului uşor, ergonomic, se pot efectua lucrări precise, chiar şi în zonele greu accesibile sau slab iluminate, mulţumită LED-urilor de pe partea frontală. Motorul compact, dar puternic, în combinaţie cu celulele ultra compacte ale bateriei asigură un regim de lucru confortabil în cazul tăieturilor complexe, al perforării, al debavurării şi al gravării / decupării. Suplimentar, această unealtă este potrivită pentru finisarea lucrărilor de detaliu, şlefuire, lustruire, curăţare şi multe altele.
Caracteristicile produsului:
• Design compact, ergonomic – pentru control şi precizie;
• Acumulator integrat 7,2 V Litiu-Ion – fără auto-descărcare, fără efect de memorie: întotdeauna pregătit pentru utilizare, mulţumită tehnologiei Litiu-Ion;
• Turaţie variabilă (între 5.000 și 28.000 rotații pe minut) – permite selecţia optimă a vitezei pentru fiecare aplicaţie;
• LED – iluminează piesa prelucrată pentru o acurateţe crescută;
• Indicator de viteză LED – pentru recunoaşterea uşoară a vitezei optime;
• Indicator LED de combustibil – pentru recunoaşterea uşoară a stării de încărcare a acumulatorului;
• Stație de încărcare a acumulatorului – pentru încărcarea permanentă şi depozitarea accesoriilor.
Dremel este unul din brand-urile companiei Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionaţi de proiecte de DIY, precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor şi alte hobby-uri creative. Prima unealtă multifuncţională rotativă Dremel a fost inventată cu peste de 80 de ani în urmă şi, de atunci, Dremel a devenit pe plan internaţional un brand renumit, asigurând produse pentru o mare varietate de utilizatori.

Unealta multifuncţională rotativă Dremel a devenit cea mai vândută unealtă multifuncţională din lume, reprezentând angajamentul companiei pentru inovaţie şi calitate. Produsele principale din gama Dremel sunt uneltele multifuncţionale rotative, care lucrează la viteze înalte, fiind versatile şi putând fi folosite cu peste 150 de accesorii sau ataşamente Dremel. Produsele Dremel uşurează munca în cadrul proiectelor detaliate şi extrem de complexe, fie ele proiecte creative sau funcţionale, atât pentru utilizatorii profesionişti, cât şi pentru utilizatorii pasionaţi de proiectele de DIY.

Divizia de Scule Electrice a Grupului Bosch este lider mondial pe piaţa sculelor electrice, a accesoriilor aferente și a aparatelor de măsură. În 2013, cei aproximativ 19.000 de angajați ai diviziei au generat vânzări de 4,0 miliarde de euro, din care 90 la sută în afara Germaniei. Cu mărci precum Bosch, Skil şi Dremel, divizia se caracterizează prin concentrare pe clienţi şi progres tehnologic. Principalii factori de succes sunt puterea şi ritmul inovaţiilor. În 2013, 35 la sută din vânzări au fost generate de produse aflate pe piaţă de mai puţin de doi ani. În 2014, divizia de Scule Electrice va lansa din nou mai mult de 100 de produse pe piața germană în cele patru segmente de business – scule electrice, accesorii, aparate de măsură şi scule electrice de grădină.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi paginile de internet Dremel şi Bosch.