Nunta perfecta inspirata de culoarea anului

Cum Radiant Orchid a fost declarata culoarea anului datorita expresivitatii sale, ne-am gandit sa va propunem solutii pentru o nunta tematica pornind de la aceasta culoare vedeta.
Organizarea unei nunţi presupune luarea unor decizii legate de buchetul miresei, vestimentaţie, candy bar, aranjamente florale sau make-up. Un factor important pentru alegerea acestora este culoarea care trebuie să aducă energie, căldură şi versatilitate nunţii. FlorariaMobila.ro va propune o serie de aranjamente florale pentru nunta in linie cu culoarea anului.
Radiant Orchid este un amestec de subtonuri de fuchsia, roz şi mov ce semnifică bucurie, dragoste şi sănătate. Pornind de la propunerea Pantone, am selectat cateva imagini reprezentative pentru culoarea anului care pot servi drept inspiraţie viitoarelor mirese.

Buchetul miresei şi aranjamente florale

Buchet de mireasa trandafiri si bouvardia Un buchet elegant şi feminin alcătuit din trandafiri, bouvardia şi brunia va fi remarcat cu uşurinţă în drumul spre altar. Această combinaţie de flori simbolizează pasiunea şi dragostea.
Buchet de mireasa orhidee si bujori Combinaţia culorii Radiant Orchid cu pasteluri este vibrantă, regăsindu-se în acest buchet de bujori, orhidee phaleonopsis, bouvardia roz, astilbe şi ornitogalum.
Buchet de mireasa garoafe si craspedia Urmatoarea alegere care porneşte de la aceasta culoare este un buchet cu 21 garoafe, 9 craspedia, 4 veronica, 5 eringium şi 2 brunia. Fiind un buchet dinamic, va atrage atentia in ziua cea mare.
Buchet de mireasa hortensie si dalii Pentru un aspect varatic este potrivit un buchet cu trandafiri, hortensii si dalii in nuanta Radiant Orchid alaturat unui roz pal.
Decoraţiuni

Culoarea anului poate fi folosita pentru decorarea salonului de nunta, prin combinarea cu alte nuante din aceeasi gama. Este o combinatie potrivita pentru ornamente intrucat emana energie, caldura si induce o atmosfera placuta.
Torturi

Torturile de nunta sunt adevarate piese de arta, aratand delicios in nuanta Radiant Orchid. Propunerile pentru acest an sunt torturile cu etaj, ornate cu flori delicate pe margini.Candy Bar Macarons, prajituri, inghetata sau macarons, Radiand Orchid poate scoate din anonimat orice colt al salii.
Machiaj si vestimentatie

Un machiaj folosind aceasta culoare expresiva ilumineaza tenul si ii da o stralucire aparte, iar rochiile domnisoarelor de onoare vor fi elegante, creative si pline de viata.
www.florariamobila.ro ofera o gama larga de flori de calitate, proaspete, pentru a sarbatori orice ocazie speciala, sau pur si simplu pentru a transmite „Te iubesc”€ sau „Iarta-ma”. Livrarea florilor se face in doua ore in Bucuresti si in zonele limitrofe, iar transportul este gratuit.