O noua schema de finantare pentru start-up-uri

Ministrul fondurilor europene Eugen Teodorovici a declarat că în această lună va fi lansată, sub sloganul „România start-up“, o schemă de finanţare pentru afaceri de tip start-up, în valoare de aproximativ 150 de milioane de euro. „Lansăm în această lună octombrie o schemă foarte interesantă pentru zona privată: start up-uri. Avem un slogan nou, un brand nou, un concept nou: «România start-up».
Poate vă gândiţi la start-up o idee mică de afacere. Nu. «România start-up» în sensul de România porneşte, România demarează lucrurile pe această zonă. Sub acest brand, «România start-up», vom finanţa împreună cu domnul ministru Jianu şi cu ceilalţi colegi din guvern care au finanţări pe această zonă tot ce este legat de zona privată“, a spus Teodorovici într-o conferinţă de presă.
El a adăugat că în această linie de finanţare, o parte va fi pentru tineri între 16 şi 25 de ani. El a adăugat că au fost purtate deja discuţii cu Eximbank pentru a vedea exact care este montajul pentru a putea asigura această finanţare.

Sursa: www.zf.ro