Oana Sârbu a băgat „zâzanie” între juraţii X Factor

În cel de-al treilea episod „X Factor”, difuzat vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1, Oana Sârbu a băgat „zâzanie” între juraţii X Factor, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu.
Cel de-al treilea episod al super show-ului „X Factor”, difuzat vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1 aduce în faţa celor trei juraţi – diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică o mulţime de concurenţi, uniţi de o pasiune comună, muzica, şi veniţi din întreaga ţarã pentru a da proba de foc, cea a interpretãrii pe scena „X Factor”. Printre aceştia şi o tânără de 18 ani, sosită tocmai din Chişinău pentru a le demonstra juraţulor că are factorul X.

Piesa pe care Diana şi-a ales-o pentru a-i impresiona pe juraţi este una din repertoriul Oanei Sârbu, moment în care rock-starul Bănică a vrut să îi facă o surpriză bunei sale prietene: „Dacă nu îţi sporesc emoţiile, am să o sun acum pe Oana, să te asculte şi ea!” Bineînţeles, colegul său de juriu, Horia, pus pe şotii, şi-a pregătit şi el telefonul, ca în cazul în care Oana nu va răspunde, să încerce şi el să o sune. Spre sfârşitul reprezentaţiei tinerei, artista a răspuns, însă apelului lui Horia Brenciu.

„Oana Sârbu a pus mâna pe telefon şi a văzut că o sunaseră în acelaşi timp şi Brenciu şi Bănică. Trebuie să fi fost cea mai fericită femeie de pe pământ. Dar ce a ales ea? M-a ales pe mine!”, a povestit râzând showmanul Brenciu, care a continuat: „Cu el a fost în film, cu mine în realitate!”. Ce i-a răspuns rock-starul Bănică lui Horia, dar şi momentul Dianei pe scena „X Factor” vor putea fi urmărite vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1.