Pachete speciale si vacante de 5 stele in Sinaia, la hotelul Ioana-Hotels*****

Hotelul Ioana – Hotels ***** din Sinaia „o destinatie de poveste pentru orice anotimp” iti ofera oferte pline de surprize si pe perioada de vara. Hotelul de 5 stele din Sinaia a pregatit turistilor pachete promotionale de vacanta pentru perioada verii disponibile in perioada: 27 Iulie – 14 Septembrie 2014. Pachetele sunt disponibile in 2 variante: 5 zile si 7 zile si cuprind activitati zilnice de entertainment si distractie, programe asemantoare cu cele intalnite doar la hotelurile din Turcia sau Austria.

Ioana Hotels este asezat intr-un cadru natural de exceptie, linistit cu o minunata vedere la munte. Situat intre drumul cotei si Telegondola are acces facil atat la mijloacele de transport pe cablu cat si la drumul ce duce la Poiana Stanii si la cota 1400. Personalul hotelului este amabil, intampina turistii in fiecare zi si le prezinta programul cu activitatile zilei. Fiecare dimineata incepe cu gimnastica de inviorare  organizata intre 08:30 – 09:00 si condusa de un instructor specializat.

Duminica – AROME GRECESTI

 • 14:00 – zi de check-in;
 • 12:00 – 20:00 – copii – atelier de pictura pe ceramica, pe scoici, pictura pe textile, confectionat felicitari, gatit fursecuri personalizate, fructe in ciocolata, acadele;
 • 20:00 – seara greceasca la Restaurantul Forest (muzica, dans, meniu meze grecesc).

Luni – RELAXARE IN NATURA

 • 11:30 – 16:30 – copii – picnic la Stana Regala – cu rucsacuri, gatit in poiana, jocuri de orientare si de tabara, concurs de zmee, demonstratie de karate in aer liber, realizata de Campioana Mondiala de juniori – Amalia Negutescu si Campioana Europeana de juniori – Indra Negutescu;
 • adulti – deplasare cu copiii la Stana Regala, pentru tir cu arcul, tir cu pusca sau paintball;
 • 20:00 – Seara cu muzica LIVE la Restaurantul Forest.

Marti – ZI ROMANEASCA DE NEUITAT

 • 12:30 – 16:30 – pranz la Stana “Blana”, veti putea vedea cum se prepara branza si bulzul la jar . Transport, tur-retur, este asigurat de Ioana Hotels*;
 • 20:00 – Restaurant Forest seara cu muzica romaneasca LIVE.

* Meniul la Stana Blana nu este inclus in pachet, solicitati informatii la receptia Ioana Hotels : 0244-55.44.44 sau din camera #100.

Miercuri – ZI MAGICA

 • 15:00 – plimbare cu trenuletul pana la Muzeul Trenuletelor (gara Sinaia) precum si la Muzeul Naturii (parcul Dimitrie Ghica). Intalnire cu veveritele din parc, pentru fotografii si hranire cu nuci si alune.;
 • 18:00 – 19:00 – copii – teatru de papusi;
 • 20:00 – seara de magie la Restaurantul Forest.

Joi – O ZI REGALA LA CASTELUL PELES SI STANA REGALA

 • 09:00 – 16:00 (oricand in acest interval) parinti si copii, vizita la Peles;
 • 12:00 – 19:00 – copii – vizionare filme 3D ;
 • 20:00 – seara muzicala si foc de tabara la Stana Regala (bautura aperitiv si transportul din partea Ioana Hotels).

Vineri – ZI DE RELAXARE

 • oferim discount 25% la toate tipurile de masaj, tuturor celor care au achizitionat pachetele de vacanta;
 • 15:00 – 16:00 – curs de aerobic (in sala sau afara , in functie de vreme ) cu instructor.

Copiii au si ei parte lor de surprize in acest program de distractie. Astfel in fiecare zi incepand cu ora 09:00 pana la ora 22:00, personalul Ioana Jungle Playground ii poate supraveghea la locul de joaca, pentru: face painting, jocuri, concursuri. Toti copiii vor primi diplome si medalii Ioana Hotels la sfarsitul sejurului.

Tarifele pe pachet de 5 nopti, incep de la 1.950 lei, iar tariful pachet de 7 nopti, incepe de la 2.750 lei. La cumpararea unui pachet de 5 sau 7 nopti, oaspetii au posibilitatea sa achizitioneze si legitimatii de masa cu discount de pana la 20 % la Restaurant Forest si la Focus Bar.

Pentru mai multe detalii vizitati website www.ioana-hotels.ro sau 0244554444

Despre Hotelul Ioana Hotels Sinaia

Ioana Hotels, fondat in decembrie 2010, este un hotel de 5 stele, situat in Sinaia, primul de acest nivel din zona.
Ca si amplasare, se afla intr-o zona linistita, intr-un cadru natural nealterat de forfota specifica aglomerarilor urbane centrale, la aproximativ 500 metri de telegondola din Sinaia.
Stilul architectonic, este putin atipic, fiind de fapt un ansamblu de 6 corpuri dintre care 3 total independente, construite si amenajate ca penthouse.
Ioana Hotels constituie pe piata turistica o oferta inedita, constituita pe criteriile calitatii si diversitatii, in armonie cu atractivitatea permanenta a statiunii, gazda agreabila si incitanta pentru fiecare vizitator.

Hotelul dispune de o capacitate de cazare de 24 camere, insumand 60 locuri si un restaurant, Forest. Spatiul generos rezervat servirii meselor, asigura o ambianta si un rafinament culinar aparte prin restaurantul ˝Forest˝, situat in spatele hotelului, cu o capacitate de 59 de locuri.
Focus Bar & Lounge beneficiaza de amenajari de exceptie, zona de Lounge fiind dotata cu un semineu rotativ central pentru a crea o atmosfera calda, confortabila. Tot aici, clientii pot citi o carte din biblioteca pe care hotelul o pune la dispozitie, gratuit, sau ziare atat clasice cat si pe e – reader.

www.ioana-hotels.ro