Pregătiri pentru DanceMasters 2017, 10-12 Martie

Vârful ierarhiei mondiale de dans sportiv vine la București pentru DanceMasters, cel mai așteptat concurs de dans din România!DanceMasters e la a 14-a editie. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă în perioada 10-12 martie 2017, după cum urmează: ziua de 10 martie va fi dedicată în întregime competițiilor naționale, iar zilele de 11 și 12 martie vor fi dedicate întrecerilor internaționale. Se așteaptă peste 1500 de dansatori din 20 de țări, care vor concura în fața a 50 de arbitri din toată lumea, în 45 de competiții de toate categoriile de vârstă.

DanceMasters reunește competiţii internaţionale de dans sportiv în calendarul Federaţiei Mondiale de Dans Sportiv – WDSF și Federației Romane – FRDS, și este organizat în România încă din 2003, la iniţiativa Clubului de Dans Sportiv ,,Pas în Doi”, a lui Bogdan Păun și a Clubului de Dans Sportiv ,,Phoenix”.

Accesul se va face pe baza de bilet cu loc, atât pentru adulți, cât și pentru copii (copiii beneficiază de bilet cu reducere). Biletele în sală și pentru Zona VIP din jurul ringului de dans pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim.

Începută la ediția din 2014, Organizatorii s-au gândit să continue invitația lansată iubitorilor de dans care nu au statut de sportiv (nu dețin carnet de dansator la un club de dans sportiv), să participe într-o competiție de vals vienez dedicată 100% amatorilor. Trofeul poartă numele lui Titus Munteanu, un mare căutător de talente, o personalitate a televiziunii și un adevărat susținător al dansului sportiv din țara noastră (al cărui Vicepreședinte de Onoare a fost).

În finalele Galelor vor dansa cei mai strălucitori dintre concurenți, dansatori latino și standard din top 10 mondial, în două seri de splendoare: vals englezesc, vals vienez, tango, slowfox, quick step și samba, cha-cha, rumba, jive…
Videoclipuri de la edițiile precedente în link-uri Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=RpSOPARtMkE – Standard 2016
https://www.youtube.com/watch?v=sHQ7lhDtR8o – Latino 2016
https://www.youtube.com/watch?v=ca_Vg9JZUVM – Finala adulți samba 2015
https://www.youtube.com/watch?v=bqJQ9Yb5c90 – Copii 6-11 ani

Pentru informații, noutăți și dacă doriți să faceți concursuri pe FB, ne găsiți la:
http://dancemasters.ro/
www.facebook.com/dancemasters.ro