Premieră pe HISTORY® „Vânătorii de chilipiruri”

Bucureşti, 4 noiembrie 2014 – Premiera serialului „Vânătorii de chilipiruri” va avea loc mȃine pe HISTORY®, numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România¹. Episoadele vor fi difuzate în fiecare miercuri, de la 22:00, începând cu 5 noiembrie.
În pitorescul Maine, un grup de localnici cunoscuți drept „vânătorii de chilipiruri” trăiesc după regulile lor proprii – fără ceas, șefi sau termene limită. Ei își duc în acest fel existența cu ajutorul „Ghidului unchiului Henry”, un săptămânal cu o secţiune uriaşă de mică publicitate, unde găsesc orice, de la animale vii la maşini şi arme de foc.
Acest serial va urmări patru echipe de astfel de „chilipirgii”, oferindu-le telespectatorilor o privire asupra orăşelelor uitate de timp din Maine. Pentru ei, căutarea de chilipiruri este un fel de viață. De la construirea unui pod, la cățărarea pe o clopotniță sau oficializarea unei nunți, ei ar face orice pentru câțiva dolari în plus și pentru a continua să-și trăiască viața după bunul lor plac.
Pentru vânătorii profesioniști de chilipiruri, precum Tony, Clint, Yummy și restul găștii, oportunitățile bat la ușă în fiecare joi, când apariţia „bibliei lor”, a “Ghidului unchiului Henry”, este însoţită de o agitaţie frenetică. O sursă de venit pentru acești „chilipirgii” poate fi orice, de la o găleată la un colier cu perle, iar orice vânător de chilipiruri care se respectă știe să miroasă astfel de nimicuri care se pot transforma în afaceri. Atât timp cât aceștia pot pune mâna pe ceva care poate fi reparat şi vândut, vânătorii își vor folosi toate abilități. Fiecare are o strategie diferită, dar cu același scop: cheltuială minimă, câștig maxim… și toate acestea înaintea celuilalt.
Mai multe detalii despre serial sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY.

Despre HISTORY®
HISTORY® este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.
HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.
Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.
Despre A+E Networks® UK
A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime® , Lifetime® HD, Crime + Investigation™, Crime + Investigation™ HD şi H2®. A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 90 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 19 limbi.