Prezentatoarea SuperBingo Metropolis, Daniela Crudu și-a sărbătorit ziua de naștere filmând pentru emisiunea „Poftiți pe la noi!”

Daniela Crudu, prezentatoarea „SuperBingo Metropolis”, și-a sărbătorit pentru prima dată ziua de naștere la filmări. Aflată în Bucovina chiar pe 14 iunie, când a împlinit 25 de ani, Daniela Crudu a petrecut atipic: distrându-se mai puțin și muncind mai mult.

Printre activitățile care i-au făcut ziua de naștere una de neuitat se numără și cusutul, despre care frumoasa brunetă spune că nu-i place deloc.
Ziua specială nu a fost însă trecută cu vederea de gazda emisiunii, nea Mărin, și colegii ei care au pus umărul la treabă pentru a da o înfățișare primitoare pensiunii pe care trebuie să o salveze de faliment, Nicoleta Luciu, Giani Kiriță și Cătălin Botezatu.

Cei patru i-au pregătit o surpriză Danielei, care a fost vizibil emoționată de gestul lor, și chiar au făcut o glumă pe seama vârstei împlinită de prezentatoarea „SuperBingo Metropolis”. Care este aceasta, telespectatorii vor afla urmărind emisiunea „Poftiți pe la noi!”, difuzată de Antena 1 luni, 21 iulie, și marți, 22 iulie, de la 20:30.