Recondiţionarea unei oglinzi cu Dremel (pas cu pas)

Înainte de a vă grăbi în magazine să cumpăraţi lucruri pentru casa dumneavoastră, aruncaţi o privire rapidă în jurul gospodăriei ca să vedeţi dacă nu aţi putea întâi recondiţiona ceva. Este mult mai economic, fiind rapid şi uşor de realizat. Ce spuneţi despre restaurarea, de exemplu, a unei oglinzi pentru baie? Dremel și instrucțiunile pas cu pas de mai jos vă vor ajuta.

Materialele necesare:
– Dremel Seria 300;
– perne abrazive de finisare Dremel EZ SpeedClic de granulație 180 și 280;
– o oglindă veche;
– bandă adezivă;
– foarfece;
– vopsea de culoare deschisă, lac transparent.

Gradul de dificultate: 3 stele (nivel mediu)

Pasul 1
Mascaţi zona apropiată de ramă a oglinzii cu bandă adezivă pentru mascare. Pregătiţi-vă să şlefuiţi zona deteriorată a ramei.

Pasul 2
Îndepărtaţi prin şlefuire zona pătată şi deteriorată folosind Dremel Seria 300 şi pernele abrazive SpeedClic(grosiere). Șlefuiți restului ramei.

Pasul 3
Pictaţi cu o emulsie de culoare deschisă sau aplicaţi un strat subţire de vopsea, astfel încât parte din textura lemnului să fie vizibilă. Dacă doriţi, aplicaţi un luciu deschis la culoare sau un lac pe bază de apă pentru a fixa finisajul în forma dorită.

Despre Dremel

Dremel este unul din brand-urile companiei Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionaţi de proiecte de DIY, precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor şi alte hobby-uri creative. Prima unealtă multifuncţională rotativă Dremel a fost inventată cu 80 de ani în urmă şi, de atunci, Dremel a devenit pe plan internaţional un brand renumit, asigurând produse pentru o mare varietate de utilizatori.

Unealta multifuncţională rotativă Dremel a devenit cea mai vândută unealtă multifuncţională din lume, reprezentând angajamentul companiei pentru inovaţie şi calitate. Produsele principale din gama Dremel sunt uneltele multifuncţionale rotative, care lucrează la viteze înalte, fiind versatile şi putând fi folosite cu peste 150 de accesorii sau ataşamente Dremel. Produsele Dremel uşurează munca în cadrul proiectelor detaliate şi extrem de complexe, fie ele proiecte creative sau funcţionale, atât pentru utilizatorii profesionişti, cât şi pentru utilizatorii pasionaţi de proiectele de DIY.