Ricardo Montesi reprezinta cumulul de experienţă şi respectul faţă de calitate

Suntem conştienţi că ceea ce purtăm este ceea ce ne defineşte, prima impresie pe care orice om o face este datorată imbrăcăminţii, de aceea considerăm că sarcina noastră nu este doar de a face costume şi accesorii, noi credem că suntem răspunzători cu prima impresie pe care oamenii şi-o fac despre clienţii noştrii, iar cu acest lucru în gând şi cu pasiunea faţă de domeniul vestimentar continuăm ceea ce facem, încercând în mod continuu să ne depăşim propriile rezultate.
Mentalitate
Indiferent dacă este vorba de un client ce doreşte achiziţionarea unui costum sofisticat sau doreşte doar informaţii cu privire la produsele noastre, aceştia sunt trataţi în mod egal. Considerăm că relaţia cu clientul este o relaţie în primul rând de încredere, ce are la bază respectul interuman. Acesta este motivul pentru care, cu timpul, ne-am consolidat o baza largă de clienţi, bazându-ne pe respect, profesionalism şi înţelegere.
Stil de lucru
În urmă cu 10 ani, atunci când am pornit afacerea, am realizat că există un singur mod prin care se poate aborda un client în acest domeniu, cu profesionalism. Acesta a fost idealul nostru, tratarea clientului cu profesionalism şi respect, ideal ce a confirmat de la început.
Respectul nu se rezumă doar la relaţia interumană directă ci şi relaţia indirectă, prin produse. Acesta este motivul pentru care costumele, cămăşile şi accesoriile noastre sunt produse utilizând cele mai bune materiale, fără să se facă rabat de la calitate şi să punem un accent deosebit pe calitatea finisajelor costumelor şi accesoriilor.
Modă
Am încercat mereu, prin costumele şi produsele noastre, să avem o abordare elegantă a dilemei „modern sau elegant?”.
Noi considerăm cu una nu o exclude pe cealaltă, fără a încerca să fim epatanţi prin costumele noastre, am dorit să păstrăm o linie a costumelor în pas cu moda, moda destinată oamenilor ce doresc să păstreze o notă de rafinateţe şi eleganţă în acelaşi timp, fără a face rabat de la comoditate şi calitate.