Rochii de peste 50.000 de lei pe scena de la „Dansează printre stele”

Eleganța și strălucirea sunt la loc de cinste în show-ul „Dansează printre stele”, difuzat de Antena 1 duminica, de la 20:30, iar mâine seară Lili Sandu, Jojo și concurentele vor purta rochii de peste 50.000 de lei. Doar rochia frumoasei Lili Sandu valorează mai bine de 16.000 de lei. Perechile au repetat toată săptămâna pentru a pune în scenă coregrafii sensibile, care să reflecte dorința, tema acestei ediții, iar din spectacolul de mâine seară nu vor lipsi cha cha, paso doble, slow foxtrot, vals, quickstep, vogue și tango.
Începutul celei de-a treia ediții a emisiunii va fi sfârșitul perioadei în care telespectatorii și-au putut vota favoriții. Clasamentul final, obținut în urma notelor acordate de membrii juriului și a notelor telespectatorilor, va stabili cele două echipe care trebuie să execute dansul decisiv, în urma căruia încă o echipă va părăsi competiția.
Grav accidentată, Elena Voscoboinic a primit de la medici o veste dură: nu va putea dansa în această săptămână, iar Vladimir Drăghia a fost nevoit să își continue lupta în pași de dans alături de o nouă parteneră. Cine va fi apariția surpriză de pe ringul de la „Dansează printre stele”, telespectatorii Antena 1 vor afla urmărind ediția de mâine a emisiunii.
Bruce, coregraful care a făcut echipă la „Dansează printre stele” cu frumoasa Cosmina Păsărin, se alătură doar în această ediție juriului emisiunii, format din Mihai Petre, Jojo și Igor Munteanu. Bruce se va afla în situația delicată de a-și evalua foștii colegi. „Să fac parte din juriu este o șansă de a-mi arăta cunoștințele și experiența dobândite până acum și este o onoare pentru mine. Îmi va fi însă foarte greu să jurizez concurenții, deoarece i-am cunoscut pe toți și m-am atașat de ei. Voi fi obiectiv și voi nota exact evoluția lor pe scena „Dansează printre stele”, a mărturisit coregraful.
Tot în ediția de mâine, Delia și Horia Brenciu cântă live piesa lor, lansată de curând, pentru că vor să convingă toți telespectatorii că „Inima nu vrea”.