Simona Sensual s-a rugat la icoane, ca să aibă succes la “Splash! Vedete la apă”

Ca să-i meargă bine în concurs, la “Splash! Vedete la apă”, show-ul în care va apărea, pe 18 iulie, la Antena 1, Simona Sensual a fost la biserică, să se roage. După o zi de antrenamente la bazinul olimpic, ea și-a găsit timp să-i facă o vizită duhovnicului și să se închine la icoane. Cât de mult a ajutat-o pe Simona în concurs faptul că s-a recules în biserică, telespectatorii Antena 1 vor vedea în prima ediție a show-ului verii.

Și asta pentru că la antrenamente, după spusele antrenorului său, maestrul sportului Adrian Cherciu, Simona nu s-a arătat prea interesată de săriturile în apă pe care ar fi trebuit să le execute. “Ea are mai mult grijă de sâni, de cățel, de făcut poze, are alte priorități…”, spune acesta. Și tot la antrenamente, Simona cea sexy a încercat să se împrietenească cu Vladimir Drăghia. Dacă a și reușit, telespectatorii Antenei 1 vor afla tot în ediția de vineri, 18 iulie, a show-ului.
Pentru “Splash! Vedete la apă”, Simona a mărturisit că a purtat un costum de baie creație proprie, în care a arătat extrem de sexy și provocatoare. “Cum ai ales costumul ăsta? Zici că ești goală”, i-a spus Pepe, prezentatorul show-ului, după ce aceasta și-a executat săritura.
Ce-i răspunde Simona Sensual, aflați vineri, 18 iulie, de la ora 20.30, la “Splash! Vedete la apă”.