STIRILE PE SCURT publică declaraţii politice primite de la parlamentarii României

Ziarul online STIRILE PE SCURT oferă onoraţilor membri ai Parlamentului României spaţiu editorial pentru publicarea declaraţiilor politice, comunicatelor de presă sau a opiniilor politice.

Mesajele sunt publicate în secţiunea editorială DECLARAŢII POLITICE, împreună cu o fotografie la alegerea parlamentarului şi un link către blogul personal sau către websit-ul formaţiunii politice de care aparţine.

Cele mai recente declaraţii şi opini sunt promovate, în rezumat pe prima pagină a ziarului online STIRILE PE SCURT.

Cum se publică declaraţiile politice

1. Mesajele se transmit pe e-mail pe adresa contact@stirilepescurt.ro
3. Mesajele se transmit ca inline text, sau format .doc
2. Fotografia va fi ataşată e-mailului.
4. Redacţia publică mesajele transmise în 24 de ore de la data primirii.

Va invităm să folosiţi publicaţia noastră pentru a vă spori prezenţa publică şi a vă preciza poziţia faţă de evenimentele curente.

contact@stirilepescurt.ro

 

Scopul acestui demers este să creştem expunerea reprezentanţilor noştri în Parlamentul României, cu încredrea că un public mai informat face alegeri mai educate. Publicarea este gratuită, iar textele şi imaginile sunt publicate aşa cum sunt primite.

STIRILE PE SCURT este un ziar online independent, neafiliat ideologic, financiar sau în oricare alt mod vreunui grup de influenţă din ţară sau străinătate, oferind cu o prezenţă online elegantă, cosmopolită, şi un conţinut de magazin de ştiri care combină informaţia, opinia şi divertismentul într-un mix agreabil şi uşor de parcurs.

Avem un grup de editorialişti şi comenantori tineri, neafiliaţi politic, ale căror opinii şi simpatii politice reflectă într-un mod echilibrat realitatea politică, aşa cum o percepe fiecare.

Redactia STIRILE PE SCURT