Surprize pentru Delia, la X Factor

În cel de-al treilea episod „X Factor”, difuzat vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1, surprize pentru Delia, la „X Factor”.

Audiţiile cu juriul pentru cel de-al patrulea sezon al super show-ului „X Factor”, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1 au adus în faţa juraţilor o mulţime de concurenţi gata să demonstreze că au voce, charismă, prezenţă scenică, că pot transmite emoţie şi pot face show la puterea X. Vârsta sau stilul muzical nu au fost un impediment. De la adolescenţi, la persoane trecute de mult de prima tinereţe, cu toţii şi-au dorit să dea visului lor o scenă, iar unii dintre ei au recurs la tot felul de tertipuri pentru a le atrage atenţia juraţilor.
S-a întâmplat chiar ca diva Delia să fie plăcut surprinsă cu bucheţele de flori la masa juriului, de multe ori jurata neştiind cine a făcut un astfel de gest frumos. „În momentul în care am auzit că nu ştii cine îţi pune flori în bancă… fetiţă, eu sunt cel care pune flori în bancă!”, i-a mărturisit Ştefan Deliei, oferindu-i un buchet de trandafiri albi.

Despre colega sa de juriu, rock-starul are doar cuvinte frumoase: „Delia e o tipă foarte mişto, foarte deschisă şi pozitivă, a povestit juratul „X Factor”. Delia a fost impresionata de gest. Showmanul Brenciu însă nu s-a lăsat mai prejos. Ce i-a mărturisit el Deliei, rămâne de văzut vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1.